Hava Durumu

Bursa Ertuğrul'da icradan satılık 58 m2 dükkan!

Bursa 7.İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre; Nilüfer Ertuğrul'da bulunan 58 m2 dükkanın açık artırma suretile satışının yapılacağı bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2021 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2021 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Ertuğrul'da icradan satılık 58 m2 dükkan!

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Bursa İl, Nilüfer İlçe, 1095 Ada, 3 Parsel, ERTUĞRUL Mahalle/Köy, B Blok, Bodrum Kat, 9 Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmaz çevre düzenlemesi ve peyzajı tamamlanmış, açık otoparkı mevcut ayrık nizam 5 bloktan oluşan sitede B Blokta yer almaktadır. Taşınmazın bulunduğu B Blok ile C Blok bitişik nizam şeklinde betonarme karkas inşaat tarzında yapılmış olup bodrum kat, zemin kat, 3 normal kat ve çatı kat olmak üzere toplam 5 kattan oluşmaktadır.Binanın fiiliyatta bodrum katları ticari, zemin ve normal katları mesken amaçlı kullanılmakta olup asansör bulunmaktadır. Bina dış cephe duvarları sıvalı, mantolamalı ve boyalı, giriş kapısı demir doğramalı ve camlı, merdiven basamak ve sahanlıkları mermer, çatısı arduaz kaplıdır.Keşif tarihinde borçluya ait taşınmazın içine girilmiş olup halihazırda kiracı tarafından ticari işletme(Akuğur Alışveriş Merkezi) olarak kullanılmakta olduğu anlaşılmıştır.

İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanınyirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.