Hava Durumu

Bursa Güzelyalı Yalı'da icradan satılık 60 m2 daire!

Bursa Mudanya İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda; Mudanya Güzelyalı Yalı'da bulunan 60 m2 dairenin açık artırma suretiyle satışının yapılacağı bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2021 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2021 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Güzelyalı Yalı'da icradan satılık 60 m2 daire!

Basın ilan kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan göre; Taşınmaz kuş uçuşu ve yaklaşık olara, İDO iskelesine 1.500 m, deniz kıyısına 200 m , ana arterlerden Atatürk Caddesine 50 m mesafede tali nitelikli Tekne Sokak'a cepheli konumdadır. Taşınmazın merkeze ve denize uzaklığı, ulaşımın kolay ve yürüme mesafesinde olması değerini olumlu yönde etkilemektedir. Taşınmaz yoğun yerleşim mahalli içinde olup her türlü belediye ve alt yapı hizmetlerinden fiilen yararlanmaktadır. Kıymet takdirine konu dairenin yer aldığı 3 dış kapı nolu Saray 2 Apt. fiilen bodrum kat zemin kat ile 4 adet normal kattan müteşekkil b.a. karkas iskelet sınıflı bir yapıdır. Tespite konu daire 4. kattadır. Blok merdiven basamakları dökme mozaik, merdiven korkulukları profil demirdir. Blok asansördür. Emsal daire antre, salon açık mutfak, 2 oda, banyo ve 1 adet balkondan müteşekkildir. Dış ve iç kapılar ahşap prese kapı, pencereler pvc doğrama, döşemeler laminat parke, ıslak alanlarda seramik, duvarlar saten boya, ıslak hacimlerde seramik kaplıdır. Mermerit tezgah ve lake dolap, banyoda klozet, duşa kabin ve lavabo mevcuttur. Daire içinde doğalgaz tesisitanın bağlanamamış olduğu beyan olunmuştur. Daire 60 m2 alanında olup kısıtlı olarak denizi görmektedir.

İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.