Hava Durumu

Bursa Maksem'de icradan satılık 150 m2 natamam daire!

Bursa 14. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından verilen ilana göre; Osmangazi İlçesinin, Maksem Mahallesi'nde bulunan 150 m2 natamam daire, 300 bin TL muhammen bedel ile açık artırmaya sunulacak.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2021 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2021 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Maksem'de icradan satılık 150 m2 natamam daire!

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alana ilana göre; Taşınmaz tapuda Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Maksem Mah., 5492 Ada, 4 Parsel nolu 388,80 m² yüzölçümlü "A ve B Bloktan Oluşan 3 Katlı Betonarme Yapı, kat mülkiyetine geçmiş, 17/96 arsa paylı, B Blok, 2. Kat, 3 Nolu Bağımsız bölümdür. Bina iki bloktan oluşan çevre düzenlemesi ve peyzajı tamamlanmış, açık otoparkı ve süs havuzu mevcut olan sitede B Blokta yer almaktadır. Bina betonarme karkas inşaat tarzında yapılmış olup zemin kat ve 2 normal kat olmak üzere toplam 3 kattan oluşmaktadır. Binanın zemin ve normal katlarında mesken amaçlı kullanılmakta olan her katta bir daire mevcut olup asansör bulunmamaktadır. Bina dış cephe duvarları sıvalı ve boyalı, ana giriş kapısı demir doğramalı ve camlı, merdiven basamak ve sahanlıkları mermer, eğimli çatının üzeri kiremit kaplıdır. Daire kuzey, batı ve güney yönünde cepheli olup apartman girişinin sağ kısmında yer almaktadır. Daire antre, hol, 4 oda, salon, mutfak, banyo, wc ve 2 balkondan oluşmaktadır. Dairenin giriş kapısı çelik kapılı, iç cephe duvarları alçı sıvalı ve saten boyalı olup zemin döşeme ve seramik kaplamalarının söküldüğü, oda kapılarının ve mutfak tezgah ve dolaplarının olmadığı, balkonların zemini ile ıslak hacimlerin (banyo+wc) duvar ve zemin kaplamalarının söküldüğü dairenin tadilat için hazırlandığı ancak na tamam olduğu gözlemlenmiştir. Pencereleri beyaz renkli çift camlı pvc profil olan taşınmazın balon cam korkuluklarının bir kısmın olmadığı gözlemlenmiştir. Taşınmazın ısıtma sistemi doğalgaz kombili ve kalorifer petekli olup kombi ve kalorifer peteklerinin bulunduğu anlaşılmaktadır. Kıymet takdirinin yapılması istenilen taşınmazın net alanı 130,00 m², brüt alanı 150,00 m²'dir. Daha detaylı bilgiyi müdürlüğümüze başvurarak öğrenebilirsiniz. Ayrıca taşınmaz mevcut haliyle satılacak olup, müdürlüğümüzün hiçbir taahhütü yoktur. Tüm sorumluluk ihale alıcısına aittir.

İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.