Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Millet Mahallesi kapalı pazar alanında yol yarılandı!

Yıldırım'ın çehresini değiştirecek projeleri bir bir hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, Güllük-Mimar Sinan ve Piremir Kapalı Pazar alanlarının ardından Millet Mahallesi'ne de kapalı pazar alanı kazandırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2021 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2021 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Millet Mahallesi kapalı pazar alanında yol yarılandı!

10 bin 333 metrekarelik alanda, 2 katlı olarak tasarlanan Millet Mahallesi Kapalı Pazar Alanı, bölgeye değer katacak. Temmuz ayında hizmete açılması planlanan pazar yerinde; 238 pazar tezgâhı, 105 araçlık otopark, ticaret alanları, satış birimleri, zabıta noktası, teknik birimler, çay ocağı, abdesthane ve mescit de yer alacak.

Millet Mahallesi sakinlerinin uzun zamandır beklediği modern kapalı pazar yerinde çalışmaların yüzde 55'nin tamamlandığını belirten Yıldırım Belediye başkanı Oktay Yılmaz, "Burası 4 buçuk dönüm üzerine kurulu modern bir pazar alanı. Hem otoparkıyla hem de dükkânlarıyla beraber pazar kurulduğu günlerin dışında yine bölgeye hizmet edecek önemli bir yaşam alanı olacak. Millet Mahallesi Kapalı Pazar Yerimizdeki betonarme çalışmalarını tamamlamamızın ardından çelik konstrüksiyon çalışmalarında da sona geldik. İnşallah Temmuz ayı itibariyle Millet Kapalı Pazar Alanımızı ilçemize kazandıracak ve önemli bir ihtiyacı gidermiş olacağız. Vatandaşlarımızı güvenli ve sağlıklı bir biçiminde alışverişlerini yapacak" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.