Hava Durumu

Bursa Mudanya'da icradan satılık 131 m2 daire!

Bursa Mudanya İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre; Mudanya'nın Ömerbey Mahallesi'nde bulunan 131 m2 daire 900 bin TL muhammen bedel ile açık artırmaya sunulacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2021 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2021 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Mudanya'da icradan satılık 131 m2 daire!

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Taşınmazın bulunduğu sealine mescioğlu sitesinin 4 bloktan havi olduğu ve sitenin havuzlu güvenlikli sosyal tesisli çocuk parklı ve kapalı otoparklı olduğu anlaşılmıştır. Eski bursa asfaltı caddesi üzerinden sealine mescioğlu sitesinin bahçesine giriş yapıldığı bu kısmın aynı zamanda site girişini takiben 2 kademe yer aldığı üst kademede A blokla karşılaşıldığı görülmüştür. Peyzaj çalışmaları yapılmıştır. Kıymet takdirine konu taşınmaz her blokta mesken vasfında bağımsız bölümler bulunan ikiz nizam bloklardan oluşan site içerisinde etrafı çevrili ve otoparklı sitede yer almaktadır. Taşınmazın bulunduğu bina bodrum zemin kat 1,2,3 normal katlardan oluşan asansörlü ve otoparklı 5 katlı B.A.K. binadır. Binanın dış cephesi söveli sıvalı ve akrilik boyalıdır. Taşınmazın bulunduğu bina sosyal ve kamu binalarından yararlanan bir konumdadır. Kıymet takdirine konu 4 nolu bağımsız bölümde kayıtlı taşınmaz A blokta fiziki olarak ve yolcu asansörüne göre 2. katta yer alan konut vasfındaki bağımsız bölümdür. Binadaki tüm bağımsız bölümler kullanılabilir durumdadır. Abonelikler mevcuttur. A blok 1. Katta yolcu asansörüne göre ve bodrum kattan giriş sağlanmasına göre 2. katta yer alan 4 nolu mesken vasfındaki bağımsız bölümün hol antre banyo wc 3 adet yatak odası ebevyn banyo mutfak salon balkon teras balkon hacimlerinden oluştuğu anlaşılmıtşır. Daire dış kapısı möble panel çelik kapı iç kapılar lake panel kapıdır. Yer döşemeleri laminat parke pencereleri pvc doğramadır. Mutfak çimstone tezgah ve set altı ve set üstü lake dolaplardan teşkil edilmiştir. Duvarlar saten alçı üzeri saten boya ıslak satıhlarda fayans kaplamadır. Doğalgaz kombili ısıtma kullanılmaktadır. Kıymet takdirine konu taşınmazın brüt 131 m2 net 121 m2 yüzölçümlü olduğu anlaşılmaktadır.

İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.