Hava Durumu

Bursa Mustafakemalpaşa'da gece yarısı kaza! Elektrik direğine çarptı...

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde meydana gelen kazada başka bir araca çarpmamak için direksiyonunu çeviren Y.A. idaresindeki kamyonet, elektrik direğine çarptı. Kaza sonucu Y.A. yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2021 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2021 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Mustafakemalpaşa'da gece yarısı kaza! Elektrik direğine çarptı...

Kaza dün akşam saat 23:30 sularında Mustafakemalpaşa ilçesi, Ulubatlı Hasan Bulvarı'nda (Mezarlık bayırı) meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre Kahraman Sokak'tan ani çıkış yapan bir araca çarpmamak için direksiyonu kıran Y.A. idaresindeki 16 R 1103 plakalı kamyonet, orta refüje çıkarak elektrik direğine vurdu.

Çarpmanın etkisi ile sürücü yan yatan aracın sağ camına kafasını çarptı. Kafasına aldığı darbe ile kanlar içinde kalan sürücüyü vatandaşlar kamyonetin dışına çıkardı.

İlk müdahaleyi vatandaşların yaptığı sürücü, kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Y.A.' nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İddiaya göre, kazaya sebebiyet veren araç ise, olay yerinde durmadan yoluna devam etti. Kaza anında devrilen elektrik direği ise olası bir tehlikeye karşı UEDAŞ ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Polis olay ile ilgili inceleme başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.