Hava Durumu

Bursa'nın Gemlik ilçesinde sokaklar sessizliğe büründü!

Dün gece saat 24.00 den itibaren başlayan ve 4 gün sürecek olan sokağa çıkma kısıtlamasının birinci gününde Bursa'nın Gemlik ilçesinde sokaklar sessizliğini korudu.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2020 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2020 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın Gemlik ilçesinde sokaklar sessizliğe büründü!

HABER / Merve ÖZDEMİR

Uzun zamandır Coronavirüs tedbirleri kapsamında haftasonları sokağa çıkma kısıtlaması getiriliyordu. Bu hafta sonu da devam eden kısıtlama hafta içi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ile de birleşerek 4 gün oldu.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde de Gemlikliler getirilen kısıtlama kapsamında güne evlerinde başladı. Cadde ve sahiller ise yine kuşlar ve sokak hayvanlarına kaldı.

Daha önce 31 il için alınan yasak kararı aşama aşama azaltılmaya başlandı. İlk olarak 7 il için yasak kaldırıldı. Bu hafta için de 9 ilde daha yasak kalktı. Sokağa çıkma yasağı uygulanacak olan iller ise şu şekilde;

Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ve Zonguldak olmak üzere toplam 15 ilde, 15 Mayıs Cuma günü saat 24.00 ile 19 Mayıs Salı günü saat 24.00'da sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.