Hava Durumu

Bursa'nın ilk E-Pazarı

Osmangazi Belediyesi'nin Bursa'ya ait her türlü ürünü dijital dünya üzerinden büyük kitlelere ulaştırmak adına hayata geçirdiği Bursa'nın ilk e-pazarı 'Emeğin Kalbi' projesinin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2021 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2021 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın ilk E-Pazarı

ÖZEL HABER/ Seray SAYGILIOĞLU

Tanıtım toplantısına Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş ve Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak'ta katıldı.

Uzun zamandır bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Dündar, "Ticaret noktasında e-ticaret ciddi bir yol alarak, ivme kazandı. Toplumun büyük bir kesimi alışverişini buradan yapıyor.

Uzun zamandır yaptığımız bir çalışma var. Dijital ortamda yapılan bu platformların alt yapısını oluşturduk. Esnafımız bu platformlara üye olarak bir ay boyunca ürünlerini temin edebilecek" dedi. Esnafının yanında olduğunu vurgulayan Başkan Dündar, " Projenin adı "Emeğin kalbi". Buna her ölçekte marka, zanaatkar ve esnaf katılabilir. Bu platforma katılanlar ürünlerini sunup pazarlayabilecek" şeklinde konuştu. Platformda yerini almak isteyen esnaf 'www.emeginkalbi.com' internet adresine girerek ücretsiz online mağazasını açabilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.