Hava Durumu

Bursa Orhangazi Belediyesi'nden 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ziyareti

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Bursa Orhangazi Engelliler Merkezini Ziyaret Eden Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu ve Orhangazi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Çetin İnci ile birlikte Orhangazi Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Emrullah Akçay'ı Ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2020 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2020 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Orhangazi Belediyesi'nden 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ziyareti

Dernek başkanı Emrullah Akçay, Belediye Başkanımızın göreve geldiği ilk günden beri engelliler konusundaki hassasiyeti ve desteği için engelli kardeşlerim adına teşekkür ediyorum diyerek bu özel günde bizleri unutmayan değerli Belediye Başkanımız başta olmak üzere İlçe Başkanlarımıza engelli kardeşlerim adına teşekkür ediyorum dedi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, " 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla İlçe Başkanlarımız ile birlikte Engelli Koordinasyon Merkezini ziyaret ettik. Engelsiz bir Dünya için tüm engelleri ortadan kaldırmak adına vatandaşlarımıza her alanda desteklerimiz devam ediyor. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olarak belirlense de bizim için 365 gün boyunca engelli dostlarımızın sorunlarıyla ilgilenmek ve onları daha iyi anlayabilmektir. Belediyemiz Bünyesinde hizmet veren engelliler koordinasyon merkezimiz ve sakatlar derneğimizin ortaklaşa yaptığı çalışmalar çevre il ve ilçelere örnek çalışmalar yürüterek engellilerin hayatlarını kolaylaştıran çalışmalar yaparak sosyal belediyecilik anlamında engellilerin her türlü medikal malzeme, tekerlekli ve akülü sandalye ihtiyaçları karşılamaktayız.

En Büyük Engel Sevgisizliktir

Engelli Vatandaşlarımıza karşı duyduğumuz ayrıcalık sadece bizler tarafından değil tüm vatandaşlarımız tarafından aynı hassasiyetle ile yapılmalıdır. Engel olarak gördüklerimiz aslında onlara olan sevgisizliktir. Ellerimizden hiçbir şey gelmiyorsa bile onlara sevgimizi aşılamalıyız. Şunu asla unutmamalıyız ki her birey birer engelli adayıdır. O yüzden engelli kardeşlerimize olan sevgimiz ve yaptığımız hizmetler bizleri en mutlu eden hizmetler arasındadır. Ülkemizdeki pandemi süreci içerisinde böylesine sıkı önlemler karşısında sadece engelli koordinasyon merkezine ilçe başkanlarımız ile birlikte giderek ziyaret ettik. Engelli Koordinasyon merkezi Başkanımız Emrullah Akçay ile sohbetimizi kısa olarak yaptıktan sonra Engelli Dostlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda Orhangazi'de bir Bekir Aydın Abilerinin olduğunu ve her alanda yardımcı olacaklarını hatırlattık. Böylesine anlamlı bir günde Tüm Engelli Kardeşlerimin Gününü Kutluyorum, Huzurlu ve Sağlıklı Günler Diliyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.