Hava Durumu

Bursa Orhangazi'de Aralık Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti

Bursa Orhangazi Belediyesinin Aralık ayı Belediye meclis toplantısı Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Başkanlığında meclis salonunda yapıldı. Aralık ayı meclis toplantısında 3 gündem maddesi ve komisyon raporu görüşülerek karar bağlandı

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2020 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2020 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Orhangazi'de Aralık Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, koronavirüs yakalandıktan sonra bizleri telefonla arayan tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum dedi. Bu salgın Ülkemizde ve İlçemizde ciddi anlamda artış göstermeye devam ediyor, Devletimizin almış olduğu tedbirlere mutlaka uyalım. İlçe genelinde Belediye olarak bizlerde tedbirlerimizi en üst seviyeye çıkarttık sizlerden ricam sevdiklerinize ve ailenize karşı sizlerde önlemlerinizi en üst seviyeye çıkartın.

Aralık ayı meclis toplantısında kapalı Pazaryerinde bulunan balıkçı tezgâhlarının Pazar yeri devri ücretlerinin belirlenmesi ve 2021 yılı Performans Programı Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilirken taşınmaz satışları da karara bağlandı.

Komisyon raporları oylandı

Komisyon raporuna Göre Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Gençlik Merkezi olarak düzenlenerek işletilmesi tahsis talebi Plan ve Bütçe Komisyonu ve Hukuk Komisyonu tarafından uygun görülerek karara bağlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.