Hava Durumu

Bursa Orhangazi'de can dostlarımız zorlu şartlarda unutulmadı

Bursa Orhangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ile birlikte Orhangazi Hayvanlarla Yaşam Derneği ile birlikte hafta sonu ilçe genelinde sokak hayvanlarına yönelik hem mama konusunda hemde su konusunda ihtiyaçlarını karşıladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2021 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2021 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Orhangazi'de can dostlarımız zorlu şartlarda unutulmadı

Orhangazi Belediyesi Veteriner işleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Orhangazi Hayvanlarla Yaşam Derneği ekipleri " Can dostlarımız için daha önceden yapılan mama kapları ve su kaplarını tek tek kontrol ederek eksik olan mamalarını ve sularını tamamladı. Özellikle kış aylarında besin ihtiyaçları zorlaşan hayvanlar için ekipler birçok farklı noktada mama bıraktı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, " Can dostlarımız için hafta sonu Veteriner Müdürlüğü Ekiplerimiz ile birlikte Orhangazi Hayvanlarla Yaşam Derneği ekipleri ilçe genelinde birçok noktada mama ve su ihtiyaçlarını karşıladı. Kar yağışı ile beslenmelerinde zorluk çeken can dostlarımızı aç bırakmamak adına yapılan bu güzel çalışma ilçe genelinde birçok farklı noktada devam etti. Ekiplerimiz bu süreçte mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyorlar. Sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarımız periyodik olarak devam ederken bu zorlu şartlarda çalışmalarımızı ve ekiplerimizi güçlendirdik. Bu süreçte bizlerle beraber desteklerini esirgemeyen Tüm hayvan sever dostlarımıza özellikle Orhangazi Hayvanlarla Yaşam Dernek yöneticilerine ve gönüllülerine çok teşekkür ediyorum.

Belediye Başkanı Aydın, Soğuk kış günlerinde vatandaşlarımıza bir önerim olacaktır, Lütfen arabalarınıza binmeden önce kaputlarınızı kontrol ediniz. Şehrin her noktasına bizler yetişmeye gayret gösteriyoruz bizlerin yetişemediği noktalarda vatandaşlarımız da can dostlarımız için evlerinin önlerine bir kap mama veya su koyarak bu konuda destek olabilirsiniz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.