Hava Durumu

Bursa Orhangazi'de engelli şarj istasyonu yenilendi

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Orhangazi Belediyesi ile ortaklaşa Sosyal Belediyecilik uygulamaları kapsamında kadın, yaşlı ve engelliler gibi toplumun dezavantajlı gruplarına pozitif ayrımcılık uygulamak adına bedensel engelli vatandaşların akülü araçlarıyla İlçe genelinde rahatlıkla dolaşabilmeleri amacıyla Orhangazi Cumhuriyet meydanındaki akülü araç şarj ünitesini yenilerek daha modern görünümlü ve kullanımı daha pratik Akülü şarj istasyonu Engelli vatandaşlarımızın kullanımına başladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2020 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2020 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Orhangazi'de engelli şarj istasyonu yenilendi

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, "Özellikle engelli vatandaşlarımızın toplum içinde daha fazla yer alabilmeleri için farklı projelerimize ve uygulamalara her zaman yer veriyoruz. Akülü araç kullanan engelli vatandaşlarımızın şarj istasyonunu yenilerek daha modern ve kullanımı bir Engelli Araç şarj istasyonunu vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Engelli Vatandaşlarımızın her zaman yanlarında yer almanın mutluluğunu yaşarken bu hayatta engel tanımayarak mücadele etmesinde her zaman destek olduk.

İlçe genelimizde bir tane olan engelli şarj istasyonunu, yaz aylarında engelli dostlarımızın daha yoğun olarak tercih ettikleri Alis yürüyüş yolu üzerine de bir yenisi daha hizmete alarak her alanda engelli dostlarımızın akülü şarj sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Akülü araçlarının şarjının uzun süre dayanmaması tedirginlik yaşayan engelli vatandaşlarımız artık bu tedirginliği ortadan kaldırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Akülü araç şarj istasyonunda araçlarını şarj eden engelli vatandaşlarımız, gönül rahatlığı ile ilçe genelinde dolaşma imkânına kavuşmuş oldu" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.