Hava Durumu

Bursa Osmangazi'nin gönüllülerinden ihtiyaç sahiplerine yardım eli

Yeni tip koronavirüs salgını ile mücadele devam ederken, Türk Kızılay'ı Osmangazi Şubesi de ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Türk Kızılay'ı Osmangazi Şubesi, 70 Kızılay gönüllüsüyle ve 23 araçla yola çıkarak 230 aileye gıda kolisi dağıttı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2020 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2020 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Osmangazi'nin gönüllülerinden ihtiyaç sahiplerine yardım eli

HABER | Seray SAYGILIOĞLU

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla Türk Kızılay gönüllüleri, ihtiyaç sahibi ailelere el uzattı.

23 araç ve 70 gönüllü vatandaşıyla hazır halde bulunan Türk Kızılay'ı Osmangazi Şubesi, harekete geçerek Bursa'nın çeşitli noktalarına gıda kolisi yardımında bulundu.

Herzaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını ve gıda kolisi yardımında bulunduklarının altını çizen Türk Kızılay'ı Osmangazi Şubesi Başkanı Halil Atalay, "Ramazan boyunca yardımlarımızı yaptık. Ramazandan sonrada yapacağız. ihtiyaç sahiplerinin ve 65 yaş üstü vatandaşlarımızın duasını almaya çalışıyoruz. Bu samimiyeti ve gayreti elimizden geldiği kadar uzun soluklu yapmaya gayret edeceğiz" dedi. Alkışlar eşliğinde yola çıkan gönüllüler bir kez daha yardımda bulunarak gönülleri fethetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.