Hava Durumu

Bursa Panayır'da icradan satılık 135 m2 daire!

Bursa 20. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından verilen ilana göre; Osmangazi'nin Panayır mahallesinde bulunan 135 m2 daire açık artırma suretiyle satılacak.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2021 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2021 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Panayır'da icradan satılık 135 m2 daire!

Basın ilan kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan göre; Kıymet takdirine konu olan daire Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Panayır Mahallesi , Pırıltı sokakta kain ve tapunun 10389 ada,1sayılı parselinde ve üzerinde Betonarme karkas inşaat tarzında yapılmış Tuana evleri sitesindeher bir katta4 daire bulunan mesken vasıflı , dış cephesi boyalı, alüminyum doğrama giriş kapılı ,bina içi merdivenler mermer kaplama 7 katlı 6 yıllık 29 kapı Numaralı E Blokapartmanında 1.kat (9) bağımsız bölüm numaralı dairesidir.

Kıymet takdirine konu olan daire salon, ebeveyn yatak odasındaayrıca banyosu olan oda, hol, mutfak, banyo, tuvalet, balkon mahallerinden ibaret brüt 135 m2, net 115 m2 alanlı, yer döşeme kaplaması antre, hol, mutfak, banyo, tuvalet ve balkon gibi ıslak mahaller seramik, salon ve odalar laminat parke yer döşeme kaplaması, duvarlar banyo ve tuvalet seramik duvar kaplaması, diğer mahal duvarları saten badana, daire giriş kapısı çelik, iç kapı doğramaları Amerikan Tipi mobilya kapı, pencereler PVC plastik doğrama ,mutfak tezgahı mermertezgah altında ve tezgah üstündedolap mevcut müstakil kombi sistem kaloriferli ısınmalı olup, halihazırda dairede borçlunun kendisi oturmaktadır.

Taşınmaz İstanbul Caddesine 100 metre, Demirtaş Organize sanayi Bölgesine 200metre mesafede çevresi genelde iş yeri vasfındaki yapılar ile meskun, taşınmaz güvenlikli, otoparklı ,sosyal tesisleri olan ve her türlü alt yapısı tamamlanmış site içerisinde, şehir merkezine uzak mesafede olmakla beraber toplu taşım araçları ile şehir merkezine ulaşımın kolay olduğu, Belediye ile kamu kurum vekuruluşlarının tüm hizmetlerinden eksiksiz olarak yararlanmakta olan , su , kanalizasyon, telefon, elektrik, alt yapı mevcut olan bir bölgede bulunmaktadır.

İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanınyirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.