Hava Durumu

Bursa Valisi Harput mihraba çıkıp helallik istedi

Valiler Kararnamesi'yle merkeze tayini çıkan Vali Şahabettin Harput, Ulucami'de bayram namazının ardından mihraba çıkarak veda konuşması yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2013 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2013 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Valisi Harput mihraba çıkıp helallik istedi

Bursa'nın simge tarihi yapılarından olan Ulucami'ye bayram namazında vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ramazan ayından sonra bayramı coşkulu bir şekilde karşılayan Bursalılar, sabahın erken saatlerinden itibaren tarihi camiye gelerek ibadetini gerçekleştirdi. Bursa Müftü Yardımcısı Yusuf Çelik'in Ramazan Bayramı ile ilgili vaazının ardından Bursa Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, bayram namazını kıldırdı. Namazın ardından hutbe okuyan Ay, İslam ülkelerinde zulüm gören tüm Müslümanlar için dua etti.

VALİ HARPUT HELALLİK İSTEDİ

Hutbenin ardından merkeze atanan Bursa Valisi Şahabettin Harput, mihraba gelerek vatandaşlardan helallik istedi. 6 yıla yakın süredir Bursa için çalıştığını dile getiren Harput, "Bu şehir için bir hoş seda bıraktıysak o bize yeter. Bursa'dan ayrılıyorum. Tayinim Ankara'ya çıktı. Herkesin Ramazan Bayramı'nı en içten temennilerimle kutlarım. Herkes hakkını helal etsin. Allah'a emanet olun" dedi.

Vali Harput, cami çıkışında vatandaşlarla bayramlaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.