Hava Durumu

Bursa Valisi Küçük, Yeşil-beyazlı camiaya seslendi

Bursaspor'u yakından takip ettiğini belirten Vali Küçük, "Gün birlik olma günü. Kongre bugünün konusu değil. Öncelik kalan dört maç olmalı" dedi. Vali Küçük, Beşiktaş maçında alınacak ekstra önlemlerle toplam 3 bin polisin görev yapacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Valisi Küçük, Yeşil-beyazlı camiaya seslendi

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursaspor gündemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bursaspor'u çok yakından takip ettiğini belirten Vali İzzettin Küçük, "Alınan sonuçlar hepimizi üzse de bu takım hepimizin takımı. Gün birlik olma günü. Şu anda hep birlikte takımımızı desteklememiz gerekiyor. Kongre tartışmaları gündem oluşturmamalı. Şu dört maçı bir geçelim, takımımız bir galibiyet alsın, ondan sonra kongre konuşulacaksa o zaman konuşulmalı, yapılması gerekiyorsa da yapılmalı" dedi.

MAÇTA 3 BİN POLİS GÖREV ALACAK

Süper Lig'in 31. haftasında 15 Mayıs Pazartesi günü Bursaspor'la Beşiktaş arasından oynanılacak maçta uygulanacak güvenlik tedbirleri hakkında da konuşan Vali Küçük, alınacak ekstra önlemlerle herhangi bir sorun çıkmadan bu maçın geride kalacağını söyledi. Beşiktaş taraftarlarının yıllar sonra Bursa'ya geleceğinin altını çizen Küçük, "Maç için ekstra bin çevik kuvvet polisimiz gelecek. Toplam 3 bin polisimiz görev yapacak. Herkes müsterih olsun, emniyet birimlerimiz bütün önlemleri alacak" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.