Hava Durumu

Bursa'ya Başkent övgüsü

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Bursa'da spor yatırımlarının Ankara tarafından takdir edildiğini belirterek, "Şehrimiz diğer illere örnek gösteriliyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2012 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2012 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'ya Başkent övgüsü

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, il müdürlüğü bünyesinde çalışan personelle Atatürk Spor Sarayı VIP Salonu'ndaki toplantıda bir araya geldi. Şube müdürleri, ilçe müdürler ve personellerinin de katıldığı toplantıda konuşan Şahin, projeler, yenilikler ve bakıma alınan tesisler hakkında bilgi verdi. Şahin, aynı kurum çatısı altında çalışan büyük bir aile olduklarını, çalışmaların iş birliği içinde yürütüldüğünde daha verimli olacağını vurguladı. Çalışmaları sıkı tutarak, şube müdürleriyle her hafta toplantılar yapıp değerlendirmelerde bulunduklarını belirten Şahin, gereken fedakarlığı bütün personelden beklediğini dile getirdi.

Şahin, organize ettikleri 13 projeyle yüz binlerce çocuğu sporla buluşturduklarını vurguladı. Şahin, göreve geldiğinde temeli atılan Harmancık ve Büyükorhan spor salonlarının ön kabullerinin yapıldığını ve hizmete girdiğini söyledi. Keles Spor Salonu'nun 2011 yılında tamamlandığını kaydeden Şahin, dağ ilçelerinde tam donanımlı spor salonlarının yapımı tamamlanarak, spor salonu olmayan ilçenin kalmadığını belirtti. Bursa'da uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapacak bir spor salonu olmadığını dile getiren Şahin, "17 yıldan beri bekleyen, temeli 3 kez atılan 7 bin 500 kişilik Nilüfer Spor Salonu'nun, Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç ve Valimiz Şahabettin Harput'un büyük gayretleriyle şu an inşaatı devam ediyor. Salon, beklenen süreden de kısa zamanda hazır olacak" dedi.

Şahin, uluslararası 5 bin kişilik Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nun da Voleybol Federasyonu iş birliğiyle yapıldığını ve birkaç ay içinde hizmete gireceğini belirtti. Ayrıca genel müdürlüğünün onayının gelmesiyle çok amaçlı spor salonun kapasitesinin genişletileceğini belirten Şahin, judo, tekvando, halter, güreş, fitness, masa tenisi, boks gibi spor salonlarının yapılacağını söyledi.

Şahin, "Bakanlığımızın da ilk yılı olan bu dönemde, bakanlığımızın temsilcisi olan il müdürlüğümüzde birlikte organizasyonlar, sportif faaliyetler, tesisleşme ve gençlik çalışmaları anlamında, başarılı çalışmalara imza atarak, sorunsuz bir yılı tamamladık. Genel müdürlük nezdinde de Bursa, bazı projeleriyle, uyumuyla, iş birliği içerisindeki çalışmalarıyla takdir edilip, diğer illere örnek teşkil ediyor" dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.