Hava Durumu

Bursa'ya kar geliyor!

Meteoroloji'den Bursa için kar uyarısı geldi.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2019 09:04
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2019 09:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'ya kar geliyor!

Meteoroloji'den 25 Aralık Çarşamba günü beklenen hava durumuna ilişkin son tahminler açıklandı. Yapılan değerlendirmelere göre Türkiye'nin çok büyük bölümü sağanak yağış ve kar yağışının etkisi altına girecek. Bursa'da da pazar günü kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Ege (İzmir hariç), Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ve Güneydoğu Anadolu ile Kırklareli, Tekirdağ, Balıkesir, Samsun, Amasya, Çorum, Tokat, Malatya, Elazığ, Erzincan, Tunceli, Ağrı, Erzurum ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, İç Anadolu'nun doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu ile Bilecik, Kütahya, Konya, Karaman, Eskişehir ve Afyonkarahisar çevreleri ile Akdeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların; Doğu Akdeniz ile Düzce, Zonguldak, Bartın, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m²) ve yer yer şiddetli (51-100 kg/m²) olması bekleniyor.

BURSA'DA BUGÜN HAVA HAFİF YAĞIŞLI

Bursa'da gün içinde hava çoğunlukla hafif yağışlı olacak. Hava sıcaklığı ise 5 ila 8 derece arasında değişecek.

BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU RAPORU

BURSA İÇİN KAR UYARISI

Bursa'da cuma günü itibariyle başlayacak olan karla karışık yağmur pazar günü kuvvetlenip yerini kar yağışına bırakacak. Hava sıcaklığı da hissedilir derecede düşecek.

BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU RAPORU:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.