Hava Durumu

Bursa yakınında en iyi tatil noktalarından Çanakkale'de otel fiyatları

Türk tarihinin en önemli şehirleri arasında yer alan Çanakkale, eşsiz bir kültür turunun yanı sıra, merkezinden çevre ilçelerine kadar cennet doğası ile yılın dört mevsimi huzur dolu tatillere ev sahipliği yapmaktadır. Assos, Yeşilyurt, Bozcaada başta olmak üzere pek çok nokta yaz tatillerinin vazgeçilmez durakları arasında yer alırken, Çan termal tatiller, şehir merkezi ise eşsiz geziler için öne çıkmaktadır.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2021 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2021 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa yakınında en iyi tatil noktalarından Çanakkale'de otel fiyatları

Siz de bu yıl rotanızı bu eşsiz şehre çevirerek, her gününüzü dolu dolu geçireceğiniz, yeni yerler keşfedeceğiniz ve doğanın huzur dolu atmosferine tanıklık edeceğiniz bir tatil hayal ediyorsanız Çanakkale'de otel fiyatları araştırması yapabilir, en konforlu otellerde unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz.

Çanakkale'nin Yıldızı Assos'ta En Konforlu Yaz Tatilleri İçin Assos Dove Hotel Resort & Spa

Türkiye'de dinlendirici tatil seçenekleri denince akla ilk gelen duraklardan biri olan Assos'un en konforlu otellerinden biri olan Assos Dove Hotel Resort & Spa, 3 farklı plaj alternatifi ile öne çıkmaktadır. Plaja ek olarak geniş açık ve kapalı yüzme havuzlarına sahip tesis yılın dört mevsimi konuklarını ağırlamaktadır. Eğlence dolu anlar içinse su kaydırağı bulunmaktadır. Yarım pansiyon konseptine sahip Assos Dove Hotel Resort & Spa'da aileler ve çiftler için konfor sağlayan 128 oda hizmet vermektedir. Doğanın huzurunu yaşarken, bedeninize en iyi gelecek hizmetlerle sizi buluşturan tesisin SPA merkezi bulunmaktadır. Seyir terası eşsiz manzarası ile öne çıkarken, mini hayvanat bahçesi ise otelin çocuklar için sunduğu en beğenilen hizmetlerden biridir.

Kaz Dağları Eteklerinde Lüks Bir Konaklama Deneyimi Manici Kasrı

Taş binası ile hayranlık uyandıran bir mimariye sahip olan Manici Kasrı, Yeşilyurt Köyü'nde Kaz Dağları'nın eteklerinde konuklarına benzersiz bir doğa tatili deneyimi yaşatmaktadır. 16 odaya sahip tesiste, villalarda konaklama seçeneği de yer almaktadır. Oda kahvaltı konsepti sunan Manici Kasrı, a la carte restoranında ise başta Ege lezzetleri olmak üzere seçkin menüleri ile öne çıkmaktadır. Tesis denize 2.5 km mesafede konumlanmakta olup, konuklar için özel plaj hizmeti sunulmaktadır. SPA merkezi ise bu doğa ile iç içe kusursuz deneyimi taçlandıracak özel olanaklara sahiptir. Yaz ve bahar aylarında yemyeşil doğa ve bol oksijen eşliğinde yapacağınız tatilin yanı sıra sizleri kış aylarında tesisin şömine başında romantik anlar beklemektedir.

Şehir Merkezinde Tatil Keyfi Yaşamak İsteyenler İçin Kolin Hotel

Tarihin ve doğanın buluşma noktası Çanakkale'de, merkezi konumu ile hem iş hem de gezi odaklı konaklamalar için avantaj sağlayan Kolin Hotel, denize sıfır konumuyla da şehirde yaz tatillerinin beğenilen tesisleri arasındaki yerini almaktadır. 650 metre özel plaja sahip tesis, yeni yerler keşfettiğiniz tatilinizde gezi haricindeki zamanlarınızda masmavi denizin tadını çıkartma olanağı sunmaktadır. Açık ısıtmalı ve kapalı yüzme havuzları ise dört mevsim yüzme keyfinize ev sahipliği yapmaktadır. 274 şık ve konforlu odaya sahip tesis, oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir. Tenis, air hockey gibi birbirinden farklı aktivite hizmetlerine sahip tesiste sunulan diğer seçenekler ise SPA merkezi, çocuk oyun parkı ve 4 adet organizasyon salonu şeklindedir. Konaklama amacı farklı tüm konuklarına yüksek memnuniyet garantisi sunan Kolin Hotel'i detaylı olarak inceleyerek, tercihinizi tesisten yana yapabilirsiniz.

Çanakkale'nin merkezinde ve hayranlık uyandıran tatil beldelerinde en konforlu seçenekleri değerlendirmek için https//otelleri.net adresine tıklamanız yeterlidir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.