Hava Durumu

Bursa Yavuzselim'de bulunan 179 m2 arsa icra yoluyla satılacak

Bursa 8. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından verilen ilana göre; Yıldırım'ın Yavuzselim mahallesinde bulunan 179 m2 arsa icra yoluyla satılacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2021 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2021 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Yavuzselim'de bulunan 179 m2 arsa icra yoluyla satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Bursa İl, Yıldırım İlçesi, Yavuzselim Mahallesi, 4817 Ada, 15 Parsel, Satışa konu taşınmaz Riskli alan ilan edilen alanda kalmakta ve Kentsel dönüşüm çalışmaları Bakanlık kontrolünde devam ettiği hali hazırda taşınmaza imar durumu verilmediği anlaşılmıştır. Yıldırım ilçesi Yavuzselim Mahallesi 3. Olgun Sokak ile Soybilir Sokağa cepheli, 3. Olgun sokakta 46 soybilir sokakta ise 39 kapı numarasına isabet eden yerde kaindir. Parsel üzerinde basit baraka tarzında yapılmış ve araba garajı olarak kullanılan üzeri saç örtülü kulübe bulunan boş arsa vasfındadır. Taşınmazın çevresinde bitişik nizam tarzında ve ruhsatsız olarak yapılmış genelde 3-4 katlı mesken vasıflı binalar ile meskun, şehir merkezi ile şehrin diğer bölgelerine toplu ulaşım araçları ile ulaşımın devamlı ve kolay olduğu kamu kurum ve kuruluşlarının hizmatlerinden yararlanan eğitim sağlık cami alışveriş yerleri mevcut, Alt yapıları mevcut olan bir bölgede bulunmaktadır.

İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanınyirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.