Hava Durumu

Bursa’yı dehşete düşüren cinayetin zanlısı tutuklandı

Bursa'da, birlikte yaşadığı 35 yaşındaki Yüksel Nohut'u kıskançlık yüzünden çıkan tartışma sonrası tabancayla vurarak öldürdüğü suçlamasıyla gözaltına alınan 31 yaşındaki Kemal Aslan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2013 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2013 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa’yı dehşete düşüren cinayetin zanlısı tutuklandı

Bursa'da, birlikte yaşadığı 35 yaşındaki Yüksel Nohut'u kıskançlık yüzünden çıkan tartışma sonrası tabancayla vurarak öldürdüğü suçlamasıyla gözaltına alınan 31 yaşındaki Kemal Aslan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Aslan'ın ifadesinde, "Yüksel ile kıskançlık yüzünden tartıştık. Belimden çıkardığım tabancam yanlışlıkla ateş alınca olay meydana geldi" dediği öğrenildi.

Altıparmak Mahallesi Bursalı Tahir Caddesi'nde geçen pazar sabahı meydana gelen olayda, Yüksel Nohut ile aynı evde kalan, birlikte kafe işlettiği Kemal Aslan, kıskançlık nedeniyle tartışmaya başladı. İddiaya göre, tartışma sırasında öfkeye kapılan Kemal Aslan, belindeki ruhsatsız tabancayı çıkartarak Yüksel Nohut'a ateş etti. Boğazına giren kurşunla kanlar içinde yerda kalan Yüksel Nohut, olay yerinde yaşamını yitirdi. Kaçan Aslan polis tarafından kısa sürede yakalanıp gözaltına alınırken, bodruma sakladığı belirlenen suç aleti 7.65 mm çapındaki tabanca ve 30 mermiye de el konuldu.

Kemal Aslan'ın, Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinde, "Yüksel Nohut ile kıskançlık yüzünden sabaha kadar tartıştık. Tartışma sırasında tabancamı çıkardım. Yanlışlıkla ateş aldı. Kaza sonucu olay gerçekleşti" dediği öğrenildi.

Sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Kemal Aslan, çıkarıldığı mahkemece 'adam öldürmek' suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bu arada, Yüksel Nohut ile Kemal Aslan'ın birlikte işlettikleri kafeteryayı, geçen Ağustos ayında işlenen bir cinayet sonrası kapandıktan sonra sahibinden aldıkları, Nohut'un öldürülmesinin ardından işyerinin bir kez daha kapandığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.