Hava Durumu

Bursalı manken kendi markasıyla moda dünyasına giriyor

Son dönemin aranılan mankenlerinden olan Cansu Vatansever, genç yaştaki başarısını kendi markasını oluşturarak taçlandırdı. Yurt genelinde birçok büyük organizasyonda yer alan güzel manken, kısa bir süre önce hazırladığı CVA markasıyla moda dünyasına yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2015 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2015 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı manken kendi markasıyla moda dünyasına giriyor
Genç yaştaki başarısını kendi markasını oluşturarak taçlandıran Cansu Vatansever, CVA markasıyla moda dünyasına yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Giyinmeyi çok sevdiğini ve modanın kendisi için bir yaşam tarzı olduğunu kaydeden Cansu Vatansever, “Giydiklerim insanlar tarafından tarz bulunduğu için ben de bunu çevremle paylaşma kararı aldım. Böylece CVA markasını oluşturdum. Henüz yolun çok başındayım ama tepkiler çok güzel. CVA markasının Bursa sınırlarını aşıp kısa sürede her yere ulaşacağına inanıyorum” dedi.

CVA markasının tanıtım çekimleri Bursa’da gerçekleşti. Tecrübeli fotoğraf sanatçıları Emre Koşak ve Ramazan Arı’nın objektiflerine poz veren Vatansever’in CVA markasıyla tanıttığı ürünler büyük ilgi gördü.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.