Hava Durumu

Bursaspor'a ilaç gibi ara!

Ankaragücü maçını geride bırakan Bursaspor tam 21 gün müsabaka yapmayacak. Önümüzdeki haftayı BAY geçecek Timsah, sonrasındaki milli maç arasıyla birlikte 3 haftalık kamp dönemi yaşayacak.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2021 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2021 08:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'a ilaç gibi ara!

Sezona istediği gibi başlayamayan Bursaspor'da tüm dikkatler önümüzdeki periyoda çevrildi.

MİLLİ MAÇ ARASIYLA BİRLEŞTİ

Ligin 8'inci haftasını maç yapmadan geçirecek Yeşil Beyazlılar A Milli Takım'ın 8 Ekim'de Norveç, 11 Ekim'de de Letonya ile oynayacağı Dünya Kupası Avrupa Eleme maçları nedeniyle lige verilecek arayla birlikte tam 3 hafta resmi maça çıkmayacak. Yeşil Beyazlılar'ın Ankaragücü ile oynadığı maçtan sonra çıkacağı ilk resmi müsabaka 17 Ekim haftası Bursa'daki Boluspor mücadelesi. Bursaspor o tarihe kadar hem Bursa hem de Antalya'da kamp yapmayı planlıyor.

BİZATİ TAKIMI TANIYACAK

Yeşil Beyazlı kulüp Antalya Belek bölgesinde birçok otelden fiyat teklifi alırken, özellikle döviz kurundaki yükseliş fiyatları astronomik düzeye getirdi. 30 Eylül-10 Ekim tarihleri arasında kamp yapmayı planlayan Bursaspor kampı sponsor desteği ile çözmek amacında. Bu doğrultuda kişi ve kuruluşlarla görüşmelerin startı verildi. Bu sezon TFF 1. Lig'de devre arasının 15 günle sınırlı olması bu kampın önemini daha da artırdı. Teknik direktör Özcan Bizati de bu süreçte takımını daha iyi tanıma ve sistemini daha iyi uygulatma fırsatını elde edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.