Hava Durumu

Bursaspor'a kupada zorlu rakipler isabet etti

Yeşil Beyazlı takım Ziraat Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor, Sivasspor ve Akhisar Belediyespor ile A Grubu'nda yer aldı. İlk maçlar 14-15 Ocak'ta oynanacak.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2013 09:04
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2013 09:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'a kupada zorlu rakipler isabet etti

Ziraat Türkiye Kupası'nda grup kuraları çekildi. Adana Demirspor ve İnegölspor'u eleyerek gruplara kalan Bursaspor'un rakipleri Eskişehirspor, Sivasspor ve Akhisar Belediyespor oldu. A Grubu'nda yer alan Yeşil Beyazlı takım ilk maçını Sivasspor'la evinde oynayacak. Zorlu bir kura çeken Bursaspor'da hedef gruptan çıkmak ve kupayı Bursa'ya getirebilmek.

ÇAPRAZ EŞLEŞME OLACAK

B Grubu'nda ise Galatasaray, Antalyaspor, Toktaspor ve Elazığspor karşı karşıya gelecek. Grup müsabakaları sonunda ilk iki sırayı alan 4 takım, çapraz eşleşme yöntemi ile yarıfinale yükselecek. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak yarı final karşılaşmaların ardından kazanan iki takım Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

Kupayı Bursa’ya getirmek istiyoruz

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Çolak, "Ziraat Türkiye Kupası'nı Bursa'ya getirmek istiyoruz" dedi. Çolak, "Büyük bir camiayız. Hedefimiz var. Bu hedef doğrultusunda da grupta hangi takımlarla eşleştiğimizin çok fazla önemi yok. Öncelikle gruptan çıkacağımıza inanıyoruz" ifadesini kullandı.

BURSASPOR'UN KUPA FİKSTÜRÜ

1. hafta: Bursaspor-Sivasspor
2. hafta: Akhisar Bld.-Bursaspor
3. hafta: Bursaspor-Eskişehirspor
4. hafta: Eskişehirspor-Bursaspor
5. hafta: Sivasspor-Bursaspor
6. hafta: Bursaspor-Akhisar Bld.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.