Hava Durumu

Bursaspor Başkanı Bölükbaşı'dan flaş çıkış!Fernandao'yu...

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Fernandao'nun çok iyi performans gösterdiğini ifade ederek, "Fernandao'yu Fernandao yapan Bursaspor'dur" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2015 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2015 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Başkanı Bölükbaşı'dan flaş çıkış!Fernandao'yu...
Bursaspor Kulübü'nün 16 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan olağan kongresi öncesi, yeşil-beyazlı kulübün başkanı Recep Bölükbaşı, İnegöl Bursasporlular Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Bölükbaşı, "Bir yıl önce buraya geldim ve sizlerden destek istedim. Şimdi bir yıl sonra geldim ve bir yılın hesabını şu anda sizlere veriyorum. Başkan olarak yoluma devam etmem durumunda ise çok daha iyi işler yapacağız. O zaman hem federasyonu yeneceğiz, hem kulüpleri yeneceğiz, hem hakemleri yeneceğiz. Eğer adil bir yönetim olsaydı, şu anda Bursaspor lider durumdaydı" şeklinde konuştu.

"FERNANDAO'YU FERNANDAO YAPAN BURSASPOR'DUR"

İstanbul medyası tarafından, Fernandao'nun sürekli başka takıma satıldığı yönünde çıkan haberleri de hatırlatan Bölükbaşı, "Fernandao biliyorsunuz iyi bir performans sergiliyor. Tabi basından okuyunca kendisini yanıma çağırdım ve seni sen yapan Bursaspor'dur dedim. Çünkü o atıyor ama ona da attırıyorlar. Volkan, Belluschi, Josue, Şener gibi herkes ona gol attırıyor. Fernandao'yu Fernandao yapan Bursaspor'dur" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.