Hava Durumu

Bursaspor Başkanı Bölükbaşı'ndan olay sözler

Ertuğrul Sağlam’ın imza töreninde Başkan Recep Bölükbaşı Arjantinli futbolcu lehine yapılan tezahürata çok sinirlendi. Bölükbaşı, “Batalla ölmüş gitmiş. Batalla devri kapanmıştır” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2015 07:32
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2015 07:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Başkanı Bölükbaşı'ndan olay sözler
Ertuğrul Sağlam’ın imza töreninde Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı taraftarların Pablo Martin Batalla lehine tezahüratta bulunmasına tepki gösterdi. Taraftarlara hayli sinirlenen Bölükbaşı, “Başkan, yönetim, hocalar ve futbolcular gider. Batalla 32 yaşında kardeşim. Batalla gelmek istemiyor. Gelse bile maliyeti yüksek. Bırakın Batalla'yı kardeşim. Batalla ölmüş gitmiş. Batalla devri kapanmıştır” dedi. 

SİZDEN TEK İSTEĞİMİZ VAR

Bir taraftarın, “Sizden tek isteğimiz var. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı seçiminde Yıldırım Demirören’i desteklemeyin” sözlerine Bölükbaşı, “Bursaspor'un menfaatleri ne gerektiriyorsa biz onu yapıyoruz. Ahmet, Mehmet, kişiler önemli değildir" yanıtını verdi. Bu arada taraftarların Ertuğrul Sağlam’a gösterdiği ilgi üzerine bir kez daha söz alman Recep Bölükbaşı, “Kıskanıyorum ama…” diyince Yeşil Beyazlı taraftarlar kulüp başkanına üçlü çektirdi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.