Hava Durumu

Bursaspor başkentte çıkış peşinde!

Eskişehirspor yenilgisini unutturmak isteyen Timsah, bugün saat 16.30'da Osmanlıspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Osmanlı Stadı'nda oynanacak mücadelede hakem Alper Çetin görev alacak olurken maç beIN MAX-1'den yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2020 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2020 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor başkentte çıkış peşinde!

TFF 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Bursaspor, 21. hafta karşılaşmasında Ankara'da bugün Osmanlıspor ile kozlarını paylaşacak. Osmanlı Stadı'nda saat 16.30'da başlayacak maçta Alper Çetin düdük çalacak. Çetin'in yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Cem Özbay yapacak. Bursaspor haftaya 33 puanla 3. sırada girer-ken, Ankara temsilcisi ise haftaya 17 puanla 16. basamakta girdi. Yurdun dört bir yanını etkisi altına alınan soğuk havanın etkisi Ankara'da da görülürken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre yarın Ankara'da hafif kar yağışı ve hava sıcaklığının da -7 dereceyi bulması bekleniyor.

YENİ SERİ İSTİYOR

Ligde 3 maçlık galibiyet serisi son oynanan Eskişehirspor maçındaki mağlubiyetle son bulan Bursaspor, Ankara'da kazanarak puan kaybını telafi etmek istiyor. Ligdeki son 6 deplasman maçında yalnızca bir kez kaybeden ve 3 kez kazanıp, 2 kez de rakipleriyle puanları paylaşan Bursa temsilcisinde eksik oyuncular bulunuyor. Eskişehirspor maçında kırmızı kart gören Onur Atasayar ile gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Serdar Özkan, bu maçta takımını yalnız bırakacak. Osmanlıspor'da ise eksik bulunmuyor.

Bursa'nın gol silahı Seleznov dönüyor

İki ekibin de bu maç öncesinde önemli gol silahları bulunuyor. Bursaspor'un en golcü ismi Yevhen Seleznov, Eskişehirspor karşısında kart cezasını tamamladı ve bu maçta forma giyebilecek. Ligdeki 14 maçta 6 gol 1 asist ile oynayan Seleznov, sezon genelinde ise 898 dakika süre aldı ve 9 gol, 2 asist kaydetti. Ayrıca Kubilay Kanatsızkuş'un da 5 golü bulunuyor. Osmanlıspor'da ise Mertan Öztürk 6 gol ile takımın en golcü oyuncusu olurken, Beykan Şimşek'in de 4 golü bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.