Hava Durumu

Bursaspor'da 6 milyon lira temlike gitti!

Bursaspor Başkanı Erkan Kamat Bursa Hakimiyet'e yaptığı özel açıklamada, transfer tahtası için gerekli olan rakam, temlikler ve kulübe ihtarname çeken futbolcuların durumuna ilişkin konuştu. Kamat, takımdan kimsenin ayrılmak istemediğine vurgu yaptı. Kamat kulübe gelen paraların tamamının bankalara gittiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2021 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2021 08:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da 6 milyon lira temlike gitti!

BURSA HAKİMİYET ÖZEL HABER | SÜHA GÜRSOY

Bursaspor Başkanı Erkan Kamat uzun süren sessizliğini bozdu kulübün durumu hakkında konuştu.

6 MİLYON LİRA TEMLİKE GİTTİ

Uzun süredir sessizliğini koruyan Bursaspor Başkanı Erkan Kamat kulüpte yaşanan gelişmelerle ilgili Bursa Hakimiyet'e özel açıklamada bulundu. Öncelikle mali durum hakkında bilgi veren Kamat, "Maalesef kulübün kasasına giren bir para yok. Şu ana kadar Türkiye Futbol Federasyonu'ndan gelen tüm paralar tamamen temlikler nedeniyle bankalara gidiyor. Bu konunun bilinmesini istiyoruz. Mesela, TFF'den gelen 6 milyon lira doğrudan bankalara gitti. Çünkü temlik koyanların birinci sırasında bankalar var." dedi.

İHTARNAME HUKUKİ HAKLARI

Kulübe İhtarname çeken futbolcular hakkında da görüşlerini aktaran başkan Erkan Kamat, "Bu konu yanlış anlaşılmasın. Şu an 4 oyuncumuz TFF'ye ihtarname çekti. Hiçbirine gönül koymam. Yapmaları gereken bir hukuki prosedür. Fakat şu bilinsin, ihtarname çeken oyuncularımız sadece haklarını aramak için bunu yapıyor. Ama hiçbirisi takımdan ayrılmak istemiyor. Bizim onlarla birlikte gösterdiğimiz mücadeleyi gördüklerinden ve iyi niyetimizi bildiklerinden kesinlikle gitmek için bu girişimi yapmıyorlar." ifadelerini kullandı.

KUR VE DOSYA SAYISI ÖNEMLİ

Transfer tahtasıyla ilgili duruma da açıklık getiren Erkan Kamat, "TFF'ye başvurduk. Geçen dönemki dosyalara eklenen var mı yok mu önümüzdeki hafta belli olacak. Herkes bir rakam söylüyor ama öyle az bir paraya ihtiya-cı yok Bursaspor'un. Çok para lazım. Tahtanın açılması için şu an gerekli rakam 46 milyon lira. Ama bu rakam kur farkı ve dosyaların artmasıyla değişiklik gösterebilir. Eğer yeni dosya eklenmezse kur farkından dolayı rakam 42 milyon liraya inebilir. Dosya eklenirse 55 milyon liraya kadar çıkma durumu var." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.