Hava Durumu

Bursaspor'da Bifouma sesleri!

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ligin ilk yarısını Bursa Hakimiyet'e değerlendirdi. Aybaba, oyuncularının performansından memnun olduğunu söylerken, transfer yasağının kalkması halinde sadece iyi oyuncu alacaklarını kaydetti. Samet Aybaba eski öğrencisi Bifouma'ya yeşil ışık yaktı.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2018 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2018 08:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Bifouma sesleri!

HABER I Süha GÜRSOY

SON İKİ SEZON HATIRLANSIN

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba Bursa Hakimiyet'in ligin ilkyarısıyla ilgili sorularını yanıtladı. Oyuncularının sezon başından itibaren performansından memnun kaldığını belirten Samet Aybaba, "Performans olarak herkes elinden geleni yaptı. Tüm oyuncularım iyi oynadı. Futbol şansı da yanımızda olsaydı daha iyi bir noktada ilkyarıyı bitirirdik. Mücadeleden memnunum ama sadece puandan memnun değilim" dedi. "İnsanlar son iki sezonu hatırlasın" ifadesini kullanan deneyimli çalıştırıcı, "Takım nereden nereye geldi. Kadromuzda gençlerimiz çoğunlukta. Bu gençler bizim geleceğimiz. Birkaç yıl sonra Bursaspor çok daha iyi yerlerde olacak" şeklinde görüş belirtti.

YASAĞIN KALKMASI GEREK

Transfer konusuna da değinin Samet Aybaba eksik noktalara takviye yapmak istediklerini fakat önlerinde transfer yasağının olduğunu kaydetti. Aybaba, "Transfer istiyoruz ama önümüzde bir yasak söz konusu. Öncelikle o yasağın kalkması gerek. Şunu açıkça söyleyeyim. 4-5 oyuncu belirledik. Transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız. İyi oyuncu olmazsa kesinlikle almayacağız." diye konuştu. Diğer takımlardan bazı oyuncuların serbest kalacağı yönünde kendilerine bilgi geldiğini söyleyen Aybaba, "Eski öğrenciniz Ankaragücü'nden Thievy Bifouma bunlardan biri mi?' sorumuza, "Olabilir. Birçok oyuncu için bilgi geliyor. Bifouma için de böyle bir durum söz konusu" yanıtını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.