Hava Durumu

Bursaspor'da tek çare TFF primleri

Hedefsiz kalan Bursaspor'da yönetim, kalan 9 maçtan maksimum puanı toplayıp, TFF'nin galibiyet primlerini, bu sezon sınıfta kaldığı 'transferde' harcamayı planlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da tek çare TFF primleri

Ligin hem üst tarafıyla hem de alt tarafıyla bağlarını koparan Bursaspor'da artık hedef tamamen maddiyat... Sezon başı ve devre arası transfer döneminde sınıfta kalan Yeşil-beyazlı yönetim, gözünü Türkiye Futbol Federasyonu'ndan gelecek paraya dikti. Gelecek sezon için aynı hatalara düşmek istemeyen ve yapacakları nokta transferlerle taraftardan bir nevi özür dilemeyi planlayan yönetimin, tek çaresi galibiyet primi olarak görülüyor.

SES GETİRECEK TRANSFER

Ligin bitimine 9 hafta kala ortada 11 milyon 700 bin TL'lik bir gelir kapısı görülüyor. Galibiyete 1 milyon 300 bin, beraberlikte de kulüpler kasalarına 650 bin TL koyuyor. Yönetim ise gelecek sezon transfer bütçesini buradan gelecek para ile oluşturmayı düşünüyor. İşin içine bonservis girince eli kolu bağlanan ve kalıcı gelir sıkıntısı çeken başkan Ali Ay'ın, TFF'den gelecek primlerle yeni sezon öncesi ses getirecek transfere imza atması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.