Hava Durumu

Bursaspor'da yeni dönem başladı

Bursaspor Kulübü’nde yeniden başkan seçilen Recep Bölükbaşı mazbatasını aldı. Yönetim görev dağılımı yaptı. Başkan adayı Cüneyt Özkan AR-GE grup başkanlığına, Mesut Mestan başkan danışmanlığına getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2015 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2015 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da yeni dönem başladı
Bursaspor Kulübü’nün 51. Genel Kurulu sonucunda Recep Bölükbaşı başkanlığında seçilen yeni yönetim kurulu Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Genel Kurul Divan Başkanı İlhan Parseker devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, Recep Bölükbaşı yönetim kuruluna Bursa’nın tüm paydaşlarının destek olması gerektiğini vurguladı. Bölükbaşı ise, Bursaspor’un yeni dönemde daha fazla kurumsallaşacağını ve kurulacak olan komisyonlar ile çok daha sağlıklı bir yönetim anlayışının sergileneceğini belirtti.

GERİ PLANDA KALACAĞIM

Bölükbaşı ayrıca şunları söyledi: “Bursaspor’da çıta çok yükseldi. Daha da yükselmeli. Gün birlik olma, çok çalışma günüdür. Bunu ne olur birlikte yapalım. Biz başarı için çok çalışacağız. 2009-2010 sezonunda oluşturmuş olduğumuz tabloyu yeniden yaratalım. İstanbul Boğazı’na yeniden bayrağımızı asalım. Avrupa’ya birlikte gidelim. Yeni seçilmiş gibi heyecanlıyım. Yönetim Kurulu üyelerim çok heyecanlı. Bu dönemde biraz daha geri planda kalacağım.”

ÖZKAN VE MESTAN’LA ÇALIŞACAĞIM

Başkan Bölükbaşı, Cüneyt Özkan ve Mesut Mestan’la birlikte çalışacaklarını belirterek, “Fenerbahçe maçının ardından hocamız ve futbolcularımız ile tek tek görüşeceğiz. Yaşanan sıkıntıları futbolcularımıza yansıtmamamız gerekiyor ama maalesef yansıttık. Bu dönemde AR-GE Grubu başkanı olarak Cüneyt Özkan ve ekibi olacak. Mesut Mestan arkadaşımız hizmet için çok hırslı ve istekli. Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı olarak kendisinin bilgi ve birikiminden faydalanacağız. Bu arada Yeşil Bursa’nın başkanlığına Kemal Güler getirildi.

"Basın sözcülüğüne ben devam edeceğim"

Recep Bölükbaşı basınla ilişkilerine bundan sonra dikkat edeceğini belirterek, “Basın ile ilişkilerimizde yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek için toplantılar yapacağız. Basın sözcülüğüne ben devam edeceğim ama zaman zaman diğer arkadaşlarımız da konuşacaklar” dedi.

İŞTE GÖREV DAĞILIMI

Recep Bölükbaşı     (Başkan-Basın Sözcüsü)
Hasan Gülayan     (2.Başkan)
Mustafa Oran     (Başkanvekili)
Nihat Sapan     (Genel Sekreter)
Kemal Güler     (Mali Asbaşkan)
Hüseyin Akdemir     (İdari Asbaşkan)
Necmettin Kocaman     (Futbol Şube Sorumlusu)
Osman Malakçı     (Federasyon Temsilcisi)
Ali Turan     (Altyapı ve Futbol Okulu Sorumlusu)
Faruk Bakgör     (Yatırımlardan Sorumlu Asbaşkan)
Mustafa Vardar     (Reklam ve Paz. Sorumlu Asbaşkan)
Ahmet Eraslan     (Bursastore Sorumlusu)
Halil Özyürek     (Amatör Şubeler Sorumlusu)
Ahmet Bozdemir     (Tesislerden ve K. Otopark Sor. Asbaşkan)
Konuralp Yeşil     (Hukuk İşleri Sorumlusu)
Cüneyt Özkan    (AR-GE Grup Başkanı)
Mesut Mestan    (Başkan Danışmanı)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.