Hava Durumu

Bursaspor'dan 'Sınav' ile dev anlaşma

Düzenlenen basın toplantısında 'Türkiye'ye örnek olacak bir projeye imza atıyoruz' diyen Bursaspor Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Sezgin, ayrıca Sınav Koleji'ne desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2018 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2018 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'dan 'Sınav' ile dev anlaşma

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI

"LOKOMOTİF OLACAK"
Bursaspor Kulübü ile Sınav Koleji, dün yapılan anlaşma ile birlikte basketbol altyapısı konusunda işbirliğine gitti. Özlüce Tesisleri'nden gerçekleştirilen basın toplantısına Bursaspor Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Sezgin, Bursaspor Durmazlar Genel Menajeri Nedim Yücel ile birlikte Sınav Koleji Okul Müdürü Nedim Çalışkan ve Sınav Kolejleri Genel Müdürü Nihat Bingölbalı katıldı. Projenin amacının yetenekli olmasının yanı sıra eğitimli basketbolcular yetiştirmek olduğunu söyleyen Sezer Sezgin, "Sınav Koleji ile Türkiye'de örnek teşkil edecek bir projeye imza atıyoruz. Altyapı ve basketbol okulları kapsamında bu anlaşma Bursa'nın lokomotifi olacak " şeklinde konuştu.

"HAYIRLI OLSUN"
Bursaspor ile böyle bir anlaşma içerisinde olmaktan çok mutlu olduklarını söyleyen Sınav Kolejleri Genel Müdürü Nihat Bingölbalı ise , "Bursasporumuz Bursamızın önemli bir değeri. Sınav Koleji ile basketbol branşında iş birliği içinde. Amacımız daha kültürlü sporcular yetiştirmek. Spor ile eğitimi birleştirmek istiyoruz. Sporcunun ruh sağlığını biraz daha yumuşatmak ve eğitimli sporcuları çoğaltmak istiyoruz. Tesislerimiz her zaman Bursasporumuzun hizmetinde olacak. Buradaki amacımız aynı zamanda okurken spor yapılabileceğini alt kuşaktaki çocuklarımıza anlatmak" dedi. Sınav Koleji Okul Müdür Nedim Çalışkan ise projenin her iki taraf için de hayırlı olmasını diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.