Hava Durumu

Bursaspor Eskişehirspor karşısında gol oldu yağdı

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu maçında sahasında Eskişehirspor’u 4-1 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2014 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2014 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Eskişehirspor karşısında gol oldu yağdı

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Bursaspor Eskişehirspor'u Kamara(KK) ,Ferhat Kiraz, Belluschi ve Colin Kazım'ın attığı gollerle  4-1 yendi. Eskişehirspor'un tek golü Dıego'dan geldi.

Bursaspor bu sonuçla Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda 2 maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek grupta liderliğe yükseldi.

Bursaspor taraftarı, Eskişehirspor maçı öncesi 2009-2010 sezonunda takımın şampiyonluğunda önemli rol oynayan Ertuğrul Sağlam’a büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar, eski teknik direktörleri Sağlam'ı karşılaşma öncesi tribünlere çağırdı. Sağlam ise taraftarların olduğu bölüme giderek yeşil-beyazlı taraftarları selamladı.
Bursaspor ile Eskişehirspor Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 3. hafta maçında Atatürk Stadı’nda karşılaşıyor. Kupaya 1 galibiyet ve 1 beraberlikle başlayan yeşil-beyazlılar, Eskişehirspor karşısında da 3 puan hedefliyor. Eskişehirspor ise ilk 2 maç sonucunda 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde etti.

BURSASPOR BEYAZ FORMA İLE SAHADA

Bursaspor ile Eskişehirspor’un karşılaşmada giyecekleri formaları da belli oldu. Bursaspor mücadeleye, beyaz şampiyon forması ile yeşil şortu ve beyaz tozluğu ile konuk ekip Eskişehirspor ise kırmızı forma, şort ve tozluğu ile çıkacak. Ayrıca mücadelede 835 resmi güvenlik, 400 özel güvenlik görevlisi görev yapacak.

TARAFTARLARDAN YOĞUN İLGİ

Öte yandan Bursasporlu taraftarlar Eskişehirspor maçına yoğun ilgi gösteriyor. Karşılaşmanın erken saatlerde oynanmasına karşın tribünlerde yerlerini alan yaklaşık 20 bin taraftar takımına büyük destek veriyor. Maç öncesi futbolcuları tek tek tribünlere çağıran taraftarlar yumruk şov yaptırdı. Ayrıca atkı şov yapan yeşil-beyazlı taraftarlar takımlarına büyük destek veriyor.

SAĞLAM UNUTULMADI

Bursaspor taraftarı 2009-2010 sezonunda yeşil-beyazlı takımın şampiyon olmasında önemli rol oynayan Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’a büyük ilgi gösterdi. Sağlam’ın sahaya çıkmasının ardından bütün Bursaspor taraftarı, başarılı çalıştırıcıyı ayakta alkışladı. Bursaspor'un eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam’da bu sevgi gösterisine alkışla destek verdi.

YENİ TRANSFERLER TRİBÜNDE

Bursaspor’un devre arasında kadrosuna kattığı Bekir Yılmaz, Volkan Şen ve Sercan Yıldırım karşılaşmayı tribünden takip ediyor.

Stat: Bursa Atatürk Stadı

Hakemler: Volkan Bayarslan, Esat Sancaktar, Kerem Ersoy, Osman Yiğit Uzer

Bursaspor: Sebastien Frey, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Renato Civelli, Taye Taiwo, Şamil Çinaz, Fernando Belluschi, Colin Kazım, Ferhat Kiraz, Jose Fernandao, Stanislav Sestak                               

Yedekler: Harun Tekin, Murat Yıldırım, İbrahim Öztürk, Ozan Tufan, Tuncay Şanlı, Enes Ünal, Oğuz Han Aynaoğlu

Teknik Direktör: Christoph Daum

Eskişehirspor: Ruud Boffin, Leandro Santos, Sezgin Coşkun, Diego Oliveira, Servet Çetin, Hürriyet Gücer, Diomansy Kamara, Alfred N'Diaye, Erkan Zengin, Rodrigo Tello, Necati Ateş

Yedekler: Sinan Ören, Erman Kılıç, Aytaç Kara, Hasan Acar, Onur Bayramoğlu, M.Erkut Şentürk, Okan Aydın

Teknik Direktör: Ertuğrul Sağlam  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.