Hava Durumu

Bursaspor Gençlerbirliği karşısında seri galibiyet peşinde

Ligde Elazığspor, kupada da Adana Demirspor'u mağlup eden Yeşil Beyazlı takım, taraftarı önünde Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. 16.00'da başlayacak maçta Timsah'ın tek hedefi galibiyet.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2013 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2013 09:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Gençlerbirliği karşısında seri galibiyet peşinde

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Bursaspor, sahasında Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. Son oynadığı lig maçında deplasmanda Elazığspor'u mağlup eden ardından Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor'u yine dış sahada mağlup eden Yeşil Beyazlılar, Başkent ekibi karşısında galip gelip taraftarını mutlu etmek istiyor. Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak olan ve saat 16.00'da başlayacak maçta Barış Şimşek düdük çalacak. Şimşek'in yardımcılığını ise Serdar Diyadin ve Mehmet Metin yapacak.

BAŞKENT EKİBİNDE 3 EKSİK

Bursaspor'da bu önemli maç öncesi kadro dışı kalan Batalla, sakatlığı devam eden Ozan İpek ve kart cezalısı Serdar Aziz forma giyemeyecek. Rakip Gençlerbirliği'nde de üç eksik göze çarpıyor. Kart cezası bulunan Jean-Jacques Gosso, Yeşil Beyazlı takıma karşı forma giyemezken, sakat Nizamettin Çalışkan ve antrenman eksiği bulunan Oktay Delibalta'nın da bu akşamki mücadele oynaması zor görünüyor.

7 maçtır kaybetmiyor

Bursaspor, rakibi Gençlerbirliği karşısında çıktığı son 7 müsabakada mağlubiyet yüzü görmedi. Başkent ekibine en son 2009-10 sezonunda kendi evinde mağlup olan Yeşil Beyazlılar, bu tarihten sonra rakibi karşısında yenilmedi. Timsah, sonrasında oynanan 7 maçta 3 galibiyet alırken, 4 de beraberlik yaşadı.

61. randevu

Bursaspor, Gençlerbirliği ile 61. kez karşı karşıya gelecek. Yeşil Beyazlılar oynanan 60 karşılaşmada 24 galibiyet alırken, 20 beraberlik 16 da mağlubiyet aldı. Timsah kalesinde 73 gol görürken rakip ağları 97 kez sarstı.

Maç heyecanı AS TV'de

Bursaspor'un bu akşam oynayacağı Gençlerbirliği maçının tüm detayları AS TV ekranlarında yaşanacak. Maç öncesi ve sonrası Bursa Atatürk Stadı çevresinden yapılacak canlı bağlantılarla son dakika gelişmeleri anbean izleyenlerle buluşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.