Hava Durumu

Bursaspor, Gençlerbirliği'nin konuğu!

Spor Toto 1. Lig'in 14. haftasında Bursaspor, deplasmanda Gençlerbirliği ile mücadele etti. Eryaman Stadyumu'nda oynanan maç saat 20.00'de başladı. İşte maça dair tüm gelişmeler.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2021 20:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2021 20:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor, Gençlerbirliği'nin konuğu!

Yeşil Beyazlı takımın verdiği zorlu mücadele TRT Spor ve beIN Max-1'den canlı olarak yayınlandı.

GENÇLERBİRLİĞİ | 2 - 0 | BURSASPOR (MAÇ SONA ERDİ)

14 puanlı iki ekibin karşılaştığı kritik 3 puan mücadelesinde ilk yarıda gol sesi çıkmadı.

İkinci yarıda Gençlerbirliği 2 gol ile 3 puan alarak maçı kazandı.

İLK ONBİRLER:

GENÇLERBİRLİĞİ: Übeyd Adıyaman, Ömürcan Artan, Arda Kızıldağ, Gökhan Gül, Kerem Can Ayküz, Aksel Aktaş, Dmytro Grechyshkin, Barış Alıcı, Kazenga Lualua, Sandro Lima, Blessing Eleke

T.D: Metin Diyadin

BURSASPOR: Erhan Erentürk, Furkan Emre Ünver, Mert Yılmaz, Luka Capan, Hasan Ayaroğlu, Kubilay Sönmez, Kerem Şen, Massimo Bruno, Elton Acolatze, Namiq Alasgarov, Batuhan Kör

T.D: Özcan Bizati

MAÇTAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

ZORLU MAÇTA DÜDÜK ARSLAN'DA

1. Lig'in 14. haftasında Ankara'da oynanan Gençlerbirliği-Bursaspor maçını Yiğit Arslan yönetiyor. Yiğit Arslan'ın yardımcılıklarını Mehmet Yıldırım ile Nurettin Dinçer Demir yapıyor. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Mehmet Türkmen. Yiğit Arslan bu sezon Bursaspor'un henüz maçını yönetmezken, geçen sezon ise 1 maçını yönetti ve Yeşil Beyazlılar iç sahada Akhisarspor'u 3-2 mağlup etti.

TOPARLANMASI LAZIM

Bursaspor son zamanlarda çok kötü bir form grafiği çiziyor. Yeşil Beyazlılar evinde Boluspor'u 3-1, deplasmanda Balıkesirspor'u 2-0 ve evinde Keçiörengücü'nü 2-0 yenip kendine gelmişti. Ancak Timsah ardından çıktığı 2 lig maçını da kaybetti. Bursaspor ilk olarak Milli ara öncesi deplasmanda Kocaelispor'a 2-1 mağlup oldu. Timsah son olarak ise geçtiğimiz hafta evinde İstanbulspor'a 4-2 mağlup oldu ve play-off'tan uzaklaştı.

ÜSTÜNLÜK BURSASPOR'DA

Türk futbolunun 2 köklü camiası Bursaspor ile Gençlerbirliği bugüne kadar 77 kez karşı karşıya geldi. 2 takımın arasında oynanan maçlarda Başken temsilcisi 24 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, Yeşil Beyazlılar ise tam 30 kez kazanan taraf oldu. 23 maçta ise kazanan çıkmadı ve 2 takım da 1 puana razı oldu.

TİMSAH ANKARA'DA ZORLANIYOR

Bursaspor ile Gençlerbirliği Ankara'da 39 kez mücadele etti. Başkent'te oynanan maçlarda Kırmızı Siyahlıların üstünlüğü bulunuyor. Gençlerbirliği oynanan 39 maçın 18'ini kazanmayı başardı. Bursaspor'un 11 galibiyeti bulunurken, 10 karşılaşmada ise kazanan çıkmadı. Ayrıca Yeşil Beyazlılar Ankara'da oynadığı son 2 maçta da rakibine 1-0'lık skorlarla mağlup oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.