Hava Durumu

Bursaspor Holmen'den vazgeçmiyor

Ersun Yanal'ın, 'Satmıyoruz' demesine karşın İsveçli oyuncunun peşini bırakmayan Yeşil Beyazlılar transfer politikasını buna göre belirleyecek. Holmen'in kiralanması için şartlar zorlanacak, gerekirse sonuna kadar beklenecek.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2014 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2014 08:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Holmen'den vazgeçmiyor

Yeşil Beyazlı yönetim transfer politikasını Fenerbahçeli futbolcunun durumuna göre belirleyecek. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın "Satmıyoruz" açıklamasına rağmen İsveçli forma giyme isteğini göz önüne alan Bursaspor yönetimi, ara transfer dönemi bitene kadar Holmen'le kulübünün yollarının ayrılacağına kesin gözüyle bakıyor.

İKİ GURBETÇİ LİSTEDE

Başkan Erkan Körüstan'ın bizzat yürüttüğü Holmen harekatında şu an için beklemeye geçen Yeşil Beyazlı kulüp, istediği şartlar oluşursa kiralama formülüyle bu transferi bitirmeyi amaçlıyor.  Öte yandan gurbetçi arayışlarına devam eden Bursaspor'da Danimarka'nın Nordsjaelland takımında forma giyen 21 yaşındaki Oğuzhan Aynaoğlu ve Liverpool'un U21 Takımı'nda oynayan Samed Yeşil'in isimleri gündeme geldi. Yeşil Beyazlılar her iki futbolcu için de girişimlerini sürdürüyor.

Oğuzhan Aynaoğlu: 1992 doğumlu Oğuzhan Aynaoğlu hem sağ hem de sol kanatta görev yapıyor. Transfermarkt verilerine göre bonservisi 150 bin Euro. 2012-13 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde Shakhtar Donetsk karşısında 9 dakika sahada kaldı. 1,76 boyundaki Oğuzhan, Danimarka ve Türk pasaportlarına sahip. Takımıyla genel performans verilerine bakıldığında 14 maçta bir golü bulunuyor.

 Samed Yeşil: 1994 doğumlu Samed Yeşil Liverpool U21 Takımı'nda santrfor oynuyor. Çapraz bağlarındaki kopma nedeniyle bu yılın büyük bir bölümünü forma giymeden geçiren gurbetçi futbolcu Alman ve Türk pasaportu taşıyor. Bu yıl dört maçta 1 gol kaydeden Samed Yeşil, Bayer Leverkusen altyapısında yetiştikten sonra 2012'nin Ağustos ayında Liverpool'a transfer oldu.(Tolgay Ataokay)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.