Hava Durumu

Bursaspor kaptanı İbrahim Öztürk'ten kamp sonrası açıklamalar

5 günlük kampı sona eren Bursaspor’da İbrahim Öztürk, “Ligde ve kupada hedeflerimize ulaşmak için iyi bir kamp dönemi geçirmek zorundaydık. Bunu başardık” dedi. Kaptan, yeni transfer Fernandao’ya ise övgüler yağdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2014 08:48
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2014 08:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor kaptanı İbrahim Öztürk'ten kamp sonrası açıklamalar

Bursaspor kaptanı İbrahim Öztürk, sona eren devre arası kampını değerlendirdi. Hem ligde hem de kupada hedeflerine ulaşmak istediklerini belirten İbrahim, “Yoğun bir dönemdi. 2-3 günlük zamandan sonra normale döndük. Hem ligde hem de kupada hedefimiz büyük. Hedeflerimize ulaşmamız için de burada iyi çalışmamız gerekiyordu. Biz de bunu yaptık. Kupada Sivasspor maçıyla iyi bir başlangıç yaparak ligi de istediğimiz ve beklediğimiz yerde bitiririz” dedi.

BİZİ SIRTLAYACAK

Yeşil Beyazlı takımın yeni golcüsü Fernandao ile ilgili övgü dolu sözler sarf eden tecrübeli kaptan, şunları söyledi: “Fernandao güçlü, yetenekli, sürekli golü ve topu arayan, bizi sırtlayacak bir forvet.  En kısa zamanda uyum sağlaması için biz de elimizden geleni yapıyoruz. Onun gollerine ihtiyacımız var. Onlar için de geçiş dönemi zor oluyor. Bu süreyi hemen atlatır ve bize fayda sağlar”.

Markaj yine dopdolu

AS TV’nin ekran klasiği Markaj yine dopdolu. Yeşil Beyazlılar’ın Antalya kampı, yarın Sivasspor ile oynayacağı Türkiye Kupası maçı, yeni transferler ve daha birçok konunun masaya yatırılacağı program 20.30’da başlayacak. Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy’un sunduğu programa Ahmet Suphi Evke, Adem Vural, Erkan Öncel ve Levent Batur yorumlarıyla renk katacak.

Hedefe adım adım yürürüz

Taraftara da seslenen İbrahim Öztürk, “Taraftara söyleyecek bir şey kalmadı. Sürekli bizi destekliyorlar ve yalnız bırakmıyorlar. İyi günde kötü günde her zaman yanımızdalar. Tabloya baktığımız zaman çok hoş olmayan ve beklemediğimiz konumdayız. Bunu en iyi noktaya çıkaracağız. Onlara ihtiyacımız var. Taraftarımız bizim 12’nci adamımız. Onlar bizim arkamızda olduğu sürece hedefe adım adım yürürüz” dedi.

Barış YALIM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.