Hava Durumu

Bursaspor kritik virajda!

Ligde oynadığı son iki maçta galibiyete ulaşamayan Bursaspor, bugün kritik bir mücadeleye çıkacak. Yeşil Beyazlılar sahasında Keçiörengücü'nü konuk edecek. Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'ndaki maç saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma BeIN Sports Max1'den ekranlara gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2019 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2019 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor kritik virajda!

BU SEZONUN FLAŞ EKİBİ

Sahasında Balıkesirspor'la berabere kalan, ardından da Bolu deplasmanında bir puanla dönen Bursaspor ligin 12'nci haftasında bugün hayati öneme sahip bir maça çıkacak. Son iki haftada 4 puan kaybeden Yeşil Beyazlılar ligin flaş ekiplerinden Keçiörengücü'nü konuk edecek. Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak maç saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma BeIN Sports Max1'den ekranlara gelecek.

KOŞUKAVAK MOTİVE ETTİ

Puan kaybına tahammülü olmayan Bursaspor'un zirve mücadelesinden kopmama adına çıkacağı kritik maçı Trabzon Bölgesi hakemi Bülent Birincioğlu yönetecek. Milli maç arasını hazırlık müsabakası yapmadan geçiren Yeşil Beyazlılar'da teknik direktör Yalçın Koşukavak oyuncularını maça motive etmek için yoğun çaba sarf etti. Bursasporlu futbolcular taraftar desteğini arkalarına alarak üç puan sevinci içinde maçı tamamlamak istiyor.

DEPLASMANDA SIKINTILARI VAR

11 maçta 18 puan toplayan Keçiörengücü deplasmanda bu sezon galibiyetle tanışamadı. Başkent temsilcisi oynadığı 5 deplasmanda 4 beraberlik, bir de yenilgi elde etti. Bursaspor ise sahasında oynadığı 5 maçın 4'ünü kazanırken, sadece son maçta Balıkesirspor'la berabere kaldı.

YARIM ASIR SONRA RAKİPLER

Bursaspor ile Keçiörengücü 51 yıllık aradan sonra kozlarını paylaşacak. 1967-68 sezonunda oynanan maçlarda; Bursa'daki mücadeleyi Yeşil Beyazlılar 2-1 kazandı. Ankara'daki karşılaşma ise 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

BÜLENT BİRİNCİOĞLU İLE 3. KARŞILAŞMA

Bursaspor'la Keçiörengücü arasındaki maçı Trabzon Bölgesi hakemi Bülent Birincioğlu yönetecek. Bursaspor daha önce Birincioğlu'nun düdük çaldığı iki maça çıktı. Yeşil Beyazlılar 2014'te Samsunspor'la 1-1 berabere kalırken, 2016'de Ümraniyespor'u 3-0 yendi. Konuk ekip Keçiörengücü ise Bülent Birincioğlu yönetiminde daha önce maç oynamadı.

İNDİRİM SONRASI GÖZLER TARAFTARDA

Bursasporlu taraftarların bugünkü maçta tribünleri doldurup doldurmayacağı büyük merak konusu. Yönetim hafta içinde aldığı karar doğrultusunda daha önce 25 ila 400 TL arasında satışa çıkan biletleri 15 ila 250 TL fiyat aralığına çekmişti. Sezon sonuna kadar sürecek bu uygulamanın ilk maçta nasıl bir reaksiyonla karşılaşacağı merakla bekleniyor. Yönetim yine sosyal medya hesaplarından yayınladığı videolarla taraftarı tribüne çağırmıştı.

TEK CEZALI LATO

Bursaspor'da Keçiörengücü karşısında Iasmin Latovlevici kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Rumen kramponun yerine teknik direktör Yalçın Koşukavak hangi isme forma verecek merak-la bekleniyor. Genç teknik adamın elinde bu mevki için Anıl Karaer, Onur Atasayar ve Rüştü Hanlı alternatifleri bulunuyor. Bursa-spor'da sakatlığı tam olarak geçmeyen Burak Altıparmak da mücadelede forma giyemeyecek.

"BURSASPOR'U ANLATMAYA GEREK YOK"

Keçiörengücü Teknik Direktörü Serkan Özbalta bu akşam Bursaspor'la oynayacakları maç hakkında konuştu. Özbalta, "Bursaspor'u anlatmaya gerek yok. Camia olarak saygı duyduğumuz, çok büyük taraftar topluluğuna sahip bir takım. Sıkıntılarla dolu bir yıl geçirdiler. Sıkıntılarla dolu yeni bir yıla başladılar. Pozitif oynayan iki takımın mücadelesi olacağına inanıyorum. İki takım da maçı kazanmak isteyecek. Yukarıya hiç kompleks yapmadan, aşağımızda bulunan takımı küçümsemeden, içeride ya da dışarıda oynadığımız bütün müsabakaları kazanma kendi oyunumuzu yansıtabilme güdüsü ile sahaya çıkıyoruz. Bugüne kadar bunu gerçekleştirdiğimize inanıyorum. Bursaspor dep-lasmanında da bu felsefemizden dışarı çıkmayarak kazanma odaklı bir oyunla sahada olacağız." dedi.

MAÇ HEYECANI AS TV'DE

Bursaspor'la Keçiörengücü arasındaki maçın tüm detayları As TV farkıyla ekranlara gelecek. Karşılaşma öncesi ve sonrasında stat çevresinden yapılacak canlı yayınlarla maçın tüm ayrıntıları izleyenlere aktarılacak.

MUHTEMEL 11'LER:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.