Hava Durumu

Bursaspor taraftarı 7 Mayıs için tek yürek oldu

Bursasporlu binlerce taraftarlar yürüyüşte buluştu. 7 Mayıs 2011 ve sonrasında yaşanan haksızlıkları protesto eden taraftarlar, dönemin Valisi Şehabettin Harput'a da büyük tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2016 21:44
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2016 21:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor taraftarı 7 Mayıs için tek yürek oldu
15 Temmuz darbe girişimi sonrası düzenlenen FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alınan eski Bursa Valisi Şehabettin Harput, Bursa'da oyananacak Beşiktaş karşılaşmasına Beşiktaş taraftarının gelmesi yönünde karar vermişti. Bu kararın ardından maç günü yaşanan olaylarda çok sayıda Bursaspor taraftarı yaralanmış, ayrıca haklarında yasal işlem yapılan taraftarların bir çoğu gözaltına alınıp tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.



Bu yaşananlardan sorumlu tuttukları FETÖ şüphelisi Harput'u protesto etmek ve terör şehitlerini anmak için binlerce taraftar yürüyüş düzenledi. Eski Tekel Binası önünde buluşan Yeşil Beyaz sevdalıları, 7 Mayıs olaylarında mağdur olan taraftarlar ve şehitler için yürüdü. Bursasporlu taraftarlar, Şahabettin Harput’a da büyük tepki gösterdi.

Meşaleler ve sloganlar eşliğinde yürüyüşe geçen taraftarlar, Demokrasi Meydanı'na da giderek burada demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara destek oldu.


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.