Hava Durumu

Bursaspor taraftarından Daum ve futbolculara sevgi seli

Bursaspor’un akşam saatlerinde yaptığı antrenman öncesinde Özlüce Tesisleri'ne gelen yeşil-beyazlı taraftarlar, futbolcuları çıkış kapısından sahaya kadar oluşturulan tünelden meşaleler eşliğinde antrenmana uğurladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2014 20:23
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2014 20:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor taraftarından Daum ve futbolculara sevgi seli

Bursaspor’un akşam saatlerinde yapacağı antrenman öncesi yaklaşık 300 kadar yeşil-beyazlı taraftar Özlüce Tesisleri'ne geldi. Taraftarlar, Eskişehirspor maçı öncesi teknik heyet ve futbolculara başarı dileklerini iletti.

Taraftarlar, futbolcuları çıkış kapısından sahaya kadar oluşturulan tünelden meşaleler eşliğinde antrenmana uğurladı. Futbolculara sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, teknik direktör Christoph Daum ve başarılı oyuncu Colin Kazım’a çiçek ve tatlı ikram etti. Ayrıca yeşil-beyazlı taraftarlar, yarın oynanacak Eskişehirspor ve bundan sonraki mücadeleler için takıma başarı dileklerinde bulundular.

Bursaspor, daha sonra basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirilen antrenman ile Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlığı bulunan Michael Basser fizyoterapist eşliğinde çalışırken, Ethem Ercan Pülgir’in tedavisine devam edildi. Ayrıca, yeşil-beyazlı taraftarlar hafta içinde babaannesini kaybeden Colin Kazım'a destek verdi. Taraftarlar, 'Acın acımızdır. Başın sağ olsun Colin' yazılı pankart açtılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.