Hava Durumu

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz'dan iddialı açıklama

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz Spor Toto Süper Lig’in 29’uncu haftasında deplasmanda oynayacakları Kasımpaşa maçı ve takımın son durumu ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2014 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2014 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz'dan iddialı açıklama

Antrenman sonrası saha kenarında açıklamalarda bulunan Buz şöyle konuştu:

"Arkadaşlar özveriyle çalıştılar. Zaaflarımızı gördük. Defansif anlamda daha iyi olmalıyız. Bu konuda çalışmalarımız da oluyor. Kasımpaşa çok iyi bir takım. Bizi ağırlayacaklar. 37 puandan sonra kesinlikle oradan puan ve puanlar çıkarmak adına mücadelemizi sürdüreceğiz. Mücadele edeceğiz ve iyi bir sonuç alacağımızı umuyorum. İyi çalıştık. Bursaspor ruhu mücadele demek. Geri de düşseniz kesinlikle ne olursa olsun müsabakaya ortak olup beraberlik ya da galibiyeti sağlamak isteyeceğiz. Bu da Bursaspor ruhudur."

"HAYIR DERSEM YALAN SÖYLEMİŞ OLURUM"

"Futbolcuların aklında kupada oynanacak Galatasaray maçı olabilir mi?" sorusuna Buz, "Hayır dersem yalan söylemiş olurum. Ama kesinlikle öncelikle Kasımpaşa maçını düşünmemiz gerekiyor. Futbolcularımız düşünebilir, Kasımpaşa da bunu böyle bekleyebilir. Ama biz oraya gideceğiz ilk dakikadan itibaren mücadele edeceğiz" yanıtını verdi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.