Hava Durumu

Bursaspor transferde kongreyi bekliyor

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, transferde 7-8 yerli oyuncu ile görüştüklerini ifade ederek, "Kongre sonrası gerekli adımları atıp, 25 Haziran'a kadar tüm transferleri bitireceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2012 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2012 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor transferde kongreyi bekliyor

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, Bursaspor TV'ye açıklamalarda bulundu. UEFA'nın verdiği 1 yıl men cezasını değerlendiren Erkan Kamat, "Kritik bir dönemeçteyiz. CAS'tan cevap bekliyoruz. Gelecek cevabın da olumlu gelmesini istiyoruz. Süreç, en iyi şekilde takip edilip CAS'tan dönülmesi mesi herkes ellerinden geleni yapacaktır. Mali ve idari açıdan Bursaspor dünyada sayılı kulüpler arasında. Bu kadar da iddialı konuşuyorum. Böyle çok az kulüp vardır. Böyle bir kararın alınması bizi şok etti. CAS bizim haklılığımızı görüp, kararı değiştirecektir" diye konuştu.

"TFF'NİN DAHA DUYARLI DAVRANMASI GEREKİYOR"
Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararla ilgili açıklama yapmamasına değinen Erkan Kamat, "Federasyonlar neden vardır? Federasyonlar, temsil ettikleri mercilerin tamamını korumakla yükümlüdür. Sporun içindeki tüm kulüplerin hakkını savunmalıdır. Federasyonun açıklama yaptığını duydunuz mu? Nasıl temsil edilecek? Daha duyarlı davranılması gerekiyor. Bu kadar sessiz kalınmasının ne anlamı var anlayamıyoruz" şeklinde konuştu.

"7-8 YERLİ OYUNCU İLE GÖRÜŞÜYORUZ"
Transferle ilgili soruları cevaplayan Kamat, "Nihai kararlara gelinebilmesi için kongreyi bekleyeceğiz. Kongre sonrası gerekli adımları atıp, 25 Haziran'a kadar tüm transferleri bitireceğiz. 2-3 yerli oyuncu üzerinde netlik olacaktır. Alt yapıdan takviye yapacağız. Yabancı oyuncu konusunda ise çok netleşmiş birşey yok. Bizim kontenjanımız dolu. Yüzde yüz oynatmamız gereken 6 yabancımız var. Yabancı transferi yapacaksak yedekte tutmamamız gerekiyor. Hocamız da böyle düşünüyor. Biz yaptığımız transferlerde sıkıntı yaşamamak için, tam isabet için rahatız. Panik yapmıyoruz" ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.