Hava Durumu

Bursaspor'u bir şampiyonluk kesmez

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Bursaspor’u bir şampiyonluğun kesmeyeceğini ve iki sene içerisinde Avrupa’nın en üst seviyesinde olacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2013 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2013 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'u bir şampiyonluk kesmez

Yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli teknik adamı Hikmet Karaman, yardımcı antrenör Ersel Uzgur, Genel Sekreter İlhan Uslu, Basın Sözcüsü ve Taraftardan Sorumlu Yönetici Selçuk Eren ile eski futbolcular, Tophane Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Okul bahçesinde öğrencilerin coşkulu tezahüratları ile karşılaşan teknik direktör Hikmet Karaman, coşkunun önce Kasımpaşa maçında daha sonrada Beşiktaş maçında sürmesini istediğini söyledi. Genel sekreter İlhan Uslu ise, “Bursaspor sevgisi böyle olduğu sürece karşımızda ne Kasımpaşa, ne Beşiktaş, ne Galatasaray hiç kimse duramaz” dedi. Meşaleler yakarak tezahüratlarda bulunan öğrenciler, 'Avrupa'ya Bursaspor' pankartı açtı.

“AVRUPA’NIN EN ÜST SEVİYESİNDE OLACAĞIZ”

Ardından toplantı salonunda ‘Sporda Etik ve Fair-Play Ruhu’ konulu panele geçildi. Öğrencilerin fair-play örneklerini içeren slayt gösterisi ile başlayan panelde konuşan teknik patron Hikmet Karaman, “Taraftarlarımız okullara bu derece inmişse Bursaspor’un önünü kimse kesemez. Bütün başarılar eğitimden geçiyor. Bursaspor’u bir şampiyonluk kesmez, büyük şampiyonluklar kazanmanın ayak seslerini burada görüyoruz. Bu sene ilk hedef Avrupa kupalarına katılmak. 17 yaş grubumuz Avrupa Şampiyonu olmuş, ben inanıyorum ki iki sene içerisinde Avrupa’nın en üst seviyesinde olacağız” diye konuştu.
Öte yandan teknik direktör Hikmet Karaman, toplantı salonunda öğrencilerin coşkulu tezahüratlarını ve atkı şovlarını kendi cep telefonu ile çekti.

“ÖNEMLİ OLAN İSTANBUL SEMT TAKIMLARI TUTMAK DEĞİL”

Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri İlhan Uslu ise, “Sizlerin Bursaspor aşkı geleceğimizin kurtulduğunu gösterir. Alt yapıdaki takımlarımız çok kuvvetli geliyor. Bu oyuncularımızı A takıma monte ettiğimizde çok güzel işler yapacağız. Önemli olan İstanbul semt takımlarını tutmak değil, yaşadığın şehrin takımını tutmak” diye konuştu. Basın Sözcüsü Selçuk Eren ise, “Genç nesillerin Bursasporlu olduğunu görmek bizleri duygulandırıyor. Bursaspor’un ne kadar büyük bir kulüp olduğunu sadece Bursa ve Türkiye değil Avrupa’da görecek” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.