Hava Durumu

Bursaspor'u Daum'un inadı yaktı

Süper Lig’de geçen hafta Galatasaray karşısında şok bir yenilgi alan Bursaspor, evinde Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Yeşil Beyazlılar’da Teknik Direktör Christoph Daum yaptığı hamlelerle sonucun hazırlayıcısı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2014 19:15
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2014 19:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'u Daum'un inadı yaktı

Bursaspor 1-0 öne geçtiği maçta Medical Park Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma orta saha mücadelesi şeklinde başlarken, Yeşil Beyazlılar ilk dakikalarda Fernandao ve Belluschi ile kaleyi yokladı. Maçın 13.dakikasında Bursaspor 1-0 öne geçti. Taiwo’nun kullandığı korner atışında içerde bulunan Civelli sert bir kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. İlerleyen dakikalar orta saha mücadelesi şeklinde geçerken hakem Özgür Yankaya, Giray ve Emre Güngör’ün birçok pozisyondaki sert müdahalelerine sadece 1 kez kart verdi. İlk yarı 1-0 sona erdi.

PENALTI VE DAUM

Yeşil Beyazlılar ikinci devreye kontrollü başladı. Sestak, Kazım ve Fernandao ile pozisyonları değerlendiremeyen Yeşil Beyazlılar’da 73.dakikada Daum Ferhat Kiraz’ın yerine Taşkın Çalış’ı sahaya sürdü. Bu dakikadan sonra Bursaspor kendi yarı alanına çekilirken, maç boyunca dengesiz kararlar veren Özgür Yankaya, 84’te anlamsız bir şekilde Kazım’ın topa elle müdahale ettiğini iddia ederek beyaz noktayı gösterdi. 1 dakika sonra Semih penaltıyı gole çevirdi. Son dakikalarda Bursaspor rakibi karşısında baskı kuramazken maç da 1-1 sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.