Hava Durumu

Bursaspor'un dönüm maçı! Ya tamam ya devam...

Bursaspor yarın deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamladı. Yeşil Beyazlılar zorlu mücadeleyi dönüm noktası olarak kabul ediyor. Özcan Bizati oyuncularından galibiyet sözü istedi­. Timsah'ta tek hedef kötü gidişe dur demek ve yeniden üç puanı elde etmek.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2021 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2021 08:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un dönüm maçı! Ya tamam ya devam...

Bursaspor'da takımın üst üste aldığı iki yenilgi ve küme düşme hattıyla arasındaki farkının bire inmesi, play-off hattıyla da farkın 6 puana çıkması moralleri bozarken, teknik direktör Özcan Bizati oyuncularını motive etmeye çalışıyor. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı gerçekleştirilen antrenmanlarda deneyimli teknik adamın futbolcularıyla yakından ilgilendiği ve kalan maçlarda daha iyi performans sergilemelerini istediği bildirildi. İstanbulspor maçında takımdaki genel düşüşün sebepleri araştırılırken aynı durumun tekrar yaşanmaması adına formüllerin arandığı ifade edildi.

GALİBİYET SÖZÜ İSTEDİ

Yeşil Beyazlılar yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile oynanacak maçı dönüm noktası olarak görüyor. Özlüce Tesisleri'nde 'Ya tamam ya devam' olarak nitelendirilen karşılaşma Bursaspor'un bu sezonki kader sınavlarından en önemlisi olarak kabul ediliyor. Taktik hazırlıklar da bu doğrultuda tamamlandı. Özcan Bizati futbolcularından galibiyet sözü istedi. Deplasmandaki Gençlerbirliği maçının kazanılması için tüm planlar yapıldı. Yeşil Beyazlılar aynı puana sahip rakibi önünde elde edeceği galibiyetle hem aradaki farkı açma hem de son iki haftada kaybedilen özgüvenin yeniden kazanma adına sahaya çıkacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.