Hava Durumu

Bursaspor'un yeni transferleri önce formayı giydi sonra armayı öptü

Bursaspor'un yenileri Fernandao ve Oğuzhan iddialı açıklamalarla Özlüce Tesisleri'nin çimlerine ayak bastılar. Yeşil Beyazlı formayı üzerlerine giyen iki futbolcu, “Rakiplere zor anlar yaşatmak ve taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2014 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2014 08:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un yeni transferleri önce formayı giydi sonra armayı öptü

Bursaspor'un yeni transferleri Fernandao Santana ile Oğuzhan Aynaoğlu, Yeşil Beyazlı formayı giyerek basına tanıtıldı. Dün Özlüce Tesisleri'ne gelen iki futbolcu vakit kaybetmeden çimlere ayak bastı. İki futbolcunun da oldukça heyecanlı olduğu gözlenirken, başkan Erkan Körüstan da oyuncuları yalnız bırakmadı. Brezilyalı forvet oyuncu Fernandao, “Bursaspor'da forma giyecek olmaktan çok mutluyum. Hedefleri olan bir kulüp. Ben de başarılar yaşamak istiyorum” dedi.

ZOR ANLAR YAŞATACAĞIM

Golcü futbolcu konuşmasına şöyle devam etti: “Güçlü bir yapıya sahip olduğumu düşünüyorum. Her zaman hedefim karşı savunmacılara zor anlar yaşatmak ve takıma katkı sağlamak. Elimden geldiği kadar yapacağım. Şu anda mutluyum. Adaptasyon biraz zaman alabilir. Olabildiğince hızlı geçmeye çalışacağız. Mutluluklar yaşamaya ve yaşatmaya geldim.” Genç futbolcu Oğuzhan Aynaoğlu ise çok heyecanlı olduğunu belirtti.

GERÇEKTEN MÜKEMMEL

Oğuzhan, taraftarı mutlu etmek istediklerini dile getirerek, “Son zamanlarım sakatlıkla geçti. Çok şükür şimdi iyiyim. Bursaspor'dan teklif geldiğini duyunca çok sevindim ve şimdi buradayım. Hedefim ilk olarak takıma ısınabilmek ve ardından ilk 11'de forma giyebilmek. Tesisi gezdim ve gerçekten mükemmel. Bursaspor'u yakından takip ediyordum. Birçok maçını televizyondan izledim. Bursaspor'un taraftarları çok güzel. İnşallah taraftarlarımızı mutlu edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Sağlık kontrolünden geçecekler

Bursaspor'un iki yeni transferi Fernandao Santana ile Oğuzhan Aynaoğlu, bugün sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçecek. Futbolcular ardından Antalya kampı için hazırlık yapacak.

Tesisi çok beğendiler

Fernandao ve Oğuzhan, ayaklarının tozuyla Özlüce Tesisleri'ni gezdi. Büyük bir beğeniyle her noktayı inceleyen iki yeni transfer adeta tesise hayran kaldılar. Ardından sahaya çıkan Yeşil Beyazlı takımın yenileri, burada da saha ve zeminden oldukça memnun kaldılar.

Markaj yine dopdolu

AS TV'nin ekran klasiği Markaj, bu hafta yine gündem belirleyecek. Bursaspor'un yeni ve yapılacak transferlerin konuşulacağı programda, Yeşil Beyazlı takımın kamp öncesi son durumu da masaya yatırılacak. Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy'un sunacağı programın konukları Ahmet Suphi Evke, Adem Vural, Erkan Öncel ve Levent Batur olacak. (Barış YALIM)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.