Hava Durumu

Bursaspor'un yıldız futbolcusundan çarpıcı karar

Bursaspor'da forma giyen Colin Kazım'ın, arkadaşlarını maçlarda yalnız bırakmamak için vefat eden babaannesinin cenazesine gitmediği ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2014 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2014 10:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un yıldız futbolcusundan çarpıcı karar

Bursasporlu Colin Kazım'ın babaannesinin 22 Ocak'ta İngiltere'de vefat ettiği, cenazenin ise tam 16 gündür Kazım'ı beklediği ortaya çıktı. 3 günde bir Bursaspor'un maçı olduğu için takımını terk etmek istemeyen milli futbolcunun Hristiyan ailesi, cenaze töreni yapabilmek için sadece Kazım'ı bekliyor. Lig ve kupadaki yoğun maç trafiğinde takımının yanında yer alan Colin Kazım, Bursaspor'un bugün evinde Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşma sonrası İngiltere'ye gidecek.

KAZIM İÇİN ZOR GÜNLER

Bursaspor'a sezon başında transfer olan ve sosyal medyada eski takımı Galatasaray formalı paylaşıma olan ilgisi nedeniyle yeşil beyazlı taraftarlardan tepki gören Colin Kazım, son dönemde sıkıntılı günler geçiriyor. Yeşil Beyazlı takımın 22 Ocak'ta kupada oynadığı Eskişehirspor maçı öncesi İngiltere'de yaşayan babaannesi Maiphy Aliena Richards'ı kaybeden Kazım'ın, cenaze için yaklaşık 3 haftadır İngiltere'ye beklendiği öğrenildi. Bursaspor'un bu sezonki kaderini belirleyecek yoğun maç trafiğinde takımını yalnız bırakmak istemeyen Kazım'ın son görevini yerine getirebilmesi için babaanne Richards'ın naaşının küçük bir kilisede tutulduğu belirtildi.

ATTIĞI GOL SONRASI AĞLAMIŞTI

22 Ocak'ta kupada oynanan kritik Eskişehirspor maçı öncesi babaannesinin vefat haberini almasına rağmen, teknik heyete bu maçta görev almak istediğini ileten Kazım, penaltıdan attığı gol sonrası gözyaşlarını tutamamış ve attığı golü babaannesine hediye etmişti. Sakatlığına rağmen ligdeki son Galatasaray maçında sahaya çıkan Kazım'ın yoğun maç trafiğinde takımını yalnız bırakmak istemediği için henüz İngiltere'ye gitmediği ve Antalyaspor maçını beklediği öğrenildi. 71 yaşında hayatını kaybeden Maiphy Aliena Richards'ın, Kazım'ın Antalyaspor maçı sonrası İngiltere'ye gitmesiyle toprağa verileceği kaydedildi.(polemik gazetesi)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.