Hava Durumu

Bursaspor yılın en önemli maçına çıkıyor

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Galatasaray'ı ko-nuk ediyor. İstanbul'da 2-2 berabere kaldığı rakibine karşı yeni bir zafer elde etmek isteyen Yeşil Beyazlı takımın bu önemli sınavı 20.00'de başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2014 08:51
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2014 08:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor yılın en önemli maçına çıkıyor

Bir kulübün tarihi boyunca yaşayamayacağı şeyleri bir sezona sığdıran Bursaspor'da yapılan hataların telafi zamanı geldi. Yeşil Beyazlı takım, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında bu akşam saat 20.00'de Galatasaray'la karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Arena'da oynanan ilk maçta 2-0 geriden gelip Bursa'ya 2-2'lik skorla dönen Timsah, avantajı elinde bulunduruyor.

TİMSAH'TA EKSİK YOK

Her türlü galibiyette final vizesini alacak Bursaspor, 0-0 ve 1-1 gibi beraberliklerle de mutlu sona ulaşacak. 2-2'lik skor maçı uzatmaya götürürken daha gollü beraberlikler Galatasaray'ın işine gelecek. Hakem İlker Meral'in düdük çalacağı mücadele öncesi Bursaspor'da eksik futbolcu bulunmuyor. Sarı Kırmızılı takımda ise Didier Drogba forma giyemezken, Hamit Altıntop ve Aurelien Chedjou sakatlıkları sebebiyle Bursa’ya getirilmedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.