Hava Durumu

BUSKİ yetim çocukların yüzünü güldürdü

BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, ihtiyaç sahibi yetim çocuklar ve aileleri ile Suriye'deki iç savaşta yetim kalan çocukların eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla 2014'te kurulan Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti. Çetinavcı, dernekte eğitim gören yetim çocuklara kırtasiye malzemelerinden oluşan BUSKİ hediye seti hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2017 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2017 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BUSKİ yetim çocukların yüzünü güldürdü

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin vizyonuyla Bursa'nın geleceğine damgasını vurmaya aday projelere imza atan BUSKİ Genel Müdürlüğü, kamu kurumu olmanın verdiği sosyal sorumluluk bilinciyle, sosyal farkındalık oluşturan etkinliklerle de adından söz ettiriyor. Bu kapsamda, ihtiyaç sahibi yetim çocuklar ve aileleri ile Suriye'deki iç savaşta yetim kalan çocukların her türlü ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla 2014'te kurulan Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret eden BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, dernekte eğitim gören yetim çocuklara kırtasiye malzemelerinden oluşan BUSKİ hediye seti takdim etti.

BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Güngör Gülenç ve BUSKİ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Cengiz Erdem'in de hazır bulunduğu ziyarette duygu dolu anlar yaşandı.

Kalbi Selim Derneği sayesinde hayata tutunduklarını belirten yetim çocuklar, BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı'ya ziyaretleri nedeniyle teşekkür ettiler. BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı ile BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Güngör Gülenç ve BUSKİ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Cengiz Erdem'in ziyaretinden büyük onur duyduklarını belirten Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman İpekçioğulları ise hayrı verenle alanı karşı karşıya getirerek, hayır köprüsü oluşturduklarını vurguladı.

BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı da Kalbi Selim Derneği'nin örnek bir faaliyete imza attığını belirterek, dernek çalışmalarında emeği bulunanları tebrik etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.