Hava Durumu

BUSMEK'te 7. sergi heyecanı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Sanat ve Meslek Eğitim Kurumu BUSMEK'in 7. geleneksel sergisi, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde ziyarete açılacak.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2012 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2012 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BUSMEK'te 7. sergi heyecanı
Vatandaşlara beceri kazandırmak, mesleki ve sosyal gelişimlerini sağlamak ve unutulmaya yüz tutmuş geleneksel sanatları yaşatmak hedefiyle Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan BUSMEK, 7. yaşını kutluyor. Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli sosyal projelerinden olan ve faaliyet gösterdiği 7 yıldır adeta ‘halk üniversitesi’ haline gelen BUSMEK, bilgisayar teknolojilerinden mesleki ve teknik eğitimlere, sağlık ve spor eğitimlerinden müzik-dil eğitimlerine, el sanatlarına ve Türk İslam sanatlarına kadar uzanan geniş bir yelpazede kursiyerlerin sosyal gelişimine katkı sağlıyor.
Kursiyerlerin eserlerinin yer alacağı ‘BUSMEK 7. Genel Sergisi’, 12 Haziran Salı günü, saat 16.00’da Merinos’taki Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde açılacak. Orkestra Şube Müdürlüğüne bağlı sanatçılarının Türk Sanat ve Halk müziği konseri vereceği 7. serginin açılışında, Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı da bir gösteri sunacak. Bursalılar, özel eserlerin yer alacağı sergiyi 17 Haziran Pazar gününe kadar ziyaret edebilecek. Açılışta ayrıca BUSMEK’de eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.